Met de dames van de Damesdag naar Het Rijk van Nijmegen

Met de dames van de Damesdag naar Het Rijk van Nijmegen

Het vertrek zou, zoals bij alle golfuitstapjes, georganiseerd door de Damescommissie, plaats vinden vanaf de parkeerplaats van het Sybrook. Natuurlijk, zoals we dat al gewend waren, was Monique ten Tije al vroeg aanwezig en konden wij onze golftassen en -karren bij haar in de aanhanger kwijt.

Alle lof voor Monique, die nu al een aantal jaren bij onze golfuitstapjes de tassen en karren inlaadt voor vertrek en uitlaadt bij aankomst. En dit ’s avonds nog een keer. Dit maakt voor ons de reis een stuk comfortabeler met veel dames in weinig auto’s.

Bij onze aankomst in Groesbeek stonden de koffie en thee klaar met daarbij heerlijke lekkernijen. Nadat we ons hier uitgebreid te goed aan hadden gedaan, maakten we ons klaar voor de strijd met de Groesbeekse, niet bepaald de makkelijkste baan! Maar wel érg mooi! Licht heuvelachtig en lastige, geonduleerde greens. Een uitdaging dus, met bovendien hilarische momenten: tot vijf keer toe de bal met een mooie approach bij de pin leggen om hem dan weer terug te zien rollen tot bij je voeten, leidde tot grote frustratie bij de speelster, maar anderen lagen dubbel van het lachen.

Na onze ronde was het heerlijk vertoeven op het terras, in de namiddagzon en onder het genot van een lekker drankje.

Tijdens het eten deed Maria van Helden de prijsuitreiking en bleek ondergetekende de gelukkige winnaar.

Het was weer een heel gezellige dag en natuurlijk absoluut voor herhaling vatbaar!

De Damescommissie hartelijk dank voor de uitstekende organisatie. Ook veel dank voor de dames van Nijmegen die ons welkom hebben geheten en ons hebben bijgestaan met hand-en-spandiensten gedurende deze dag.

Martha van der Vegt

Op de 1e plaats Martha van der Vegt met maar liefst 35 sft

Op de 2e plaats Maria Mulder met 32 sft en

Op de 3e plaats Maria van Helden met 31 sft