Mededelingen coronamaatregelen

Mededelingen coronamaatregelen

Van de general manager van Golfbaan Het Rijk van Sybrook. 

Helaas heeft ons land te maken met opnieuw een sterke opleving van de COVID-19 pandemie. Dit heeft geleid tot nieuwe maatregelen zoals op 14 december door premier Rutte bekend gemaakt. Deze gelden in ieder geval tot en met 19 januari.

Gelukkig kunnen we onze geliefde golfsport blijven beoefenen, wel weer uitsluitend met maximaal 2 personen in 1 flight. Net als u genieten vele leden in deze tijd van een extra ronde golf. Dit leidt tot grotere drukte in de baan.

Om zoveel mogelijk leden deze periode een mooie ronde te kunnen bieden, hebben wij de teesheets exclusief voor verenigingsleden van de banen gereserveerd in de periode van 28 december tot en met 19 januari. Het is in deze periode niet mogelijk om gasten te introduceren. Wij doen wel een dringend beroep op u om onnodig reizen te voorkomen en uitsluitend op uw “eigen” baan te spelen en niet af te reizen naar de overige banen van Het Rijk Golfbanen.

Op 1 januari is ons gehele complex gesloten. Klik hier voor de openingstijden.

Uiteraard blijven de bekende restricties van kracht, zoals:

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Geen groepsvorming
  • Groepsgrootte van maximaal 2 personen, dit geldt ook voor lessen

De receptie en de toiletten blijven open, de golfshop en kleedkamers zijn gesloten.

De take-away blijft mogelijk, helaas is er geen baancatering meer.

Voor alle overige richtlijnen en wedstrijden verwijzen wij naar de website van onze vereniging (www.gccsybrook.nl) en de NGF (www.ngf.nl). Ook via onze website houden wij u op de hoogte van de actualiteiten.