Matthieu en Joke winnen de Maandbeker

Matthieu en Joke winnen de Maandbeker

Zondagmorgen 10 uur. De wedstrijdcommissie had in haar wijsheid besloten om een uurtje later te starten na het spetterende jubileumfeest van de voorgaande avond. Dat uurtje extra slaap werd door de meeste deelnemers gewaardeerd en vol goede moed begon iedereen aan de Maandbeker van september.

Even terug naar de ontvangst. Bij aankomst (om en nabij 9 uur) was helemaal niks meer te zien van de grote feesttent die we de voorgaande nacht feestend hadden achtergelaten. Al vanaf half 7 waren meerdere partijen druk bezig om eerst de tent leeg te maken en vervolgens af te breken. Deelnemers aan de Maandbeker konden gewoon genieten van heerlijk kopje koffie in het ochtendzonnetje. Wellicht de knapste prestatie van de dag!

Ook de Maandbeker van september werd weer goed bezocht door 60 deelnemers die mochten spelen op een baan in topconditie. Vooral de greens verdienen een groot compliment. Ze waren de hele zomer al redelijk tot goed van kwaliteit, maar worden nu ook echt snel. Niet eenvoudig, maar wel eerlijk en prachtig om ‘t Sybrook in deze kwaliteit te mogen bespelen.

De prijzen werden helaas niet opgehaald door deelnemers die op het feest aanwezig waren. Meerdere feestgangers begonnen weliswaar goed, maar konden de vorm maar 9 holes vasthouden. Wellicht iets met te weinig slaap of toch dat laatste borreltje niet moeten nemen. Hoe het zei, het deed niks af aan de scores van de prijswinnaars.

Op zondag 8 oktober wordt de laatste reguliere Maandbeker gespeeld, een week later is de finale van dit Maandbeker seizoen. Komende zondag wordt ook de Golden Ram gespeeld en dat is dit jaar een Qualifying wedstrijd. Daar zijn er niet meer zoveel van, dus geef u snel op via Proware.

Maandbeker 1

1e prijs: Matthieu Jansen (70)

2e prijs: Eric Kouters (71)

3e prijs: Margreet Schreuder (71)

Maandbeker 2

1e prijs: Joke Heisterkamp (37)

2e prijs: Ko Zurink (34)

3e prijs: Herbert Schipholt (33)