Matchplay during the Season gaat van start

Matchplay during the Season gaat van start

Een nieuw golfseizoen is weer aangebroken dus we starten ook weer met Matchplay during the Season. Dit is het oudste toernooi van het Sybrook. Het staat open voor alle sybrookers met een handicap van 36 of lager. Het is een toernooi met handicapverrekening, dus iedereen heeft in principe evenveel kans. The bottleneck is altijd wie heeft de beste taktiek, wie kan zijn zenuwen het best onder controle houden en een flinke dosis geluk is natuurlijk ook altijd welkom! 

Dus vindt u het leuk om een wedstrijdje te spelen tegen iemand die u anders niet zo vaak (of nooit) tegenkomt of wilt u dit jaar revanche nemen op die verloren partij van het afgelopen jaar of bent u nieuw en wilt u zich wel eens meten met andere clubleden, we hopen we dat u zich dit jaar massaal opgeeft voor dit gezellige toernooi!

Wat informatie:

De speelperiode is van begin mei tot eind oktober.

  • De inschrijving start 15 maart ( opgeven bij Engelbert Lotgerink  jacopinck1188@gmail.com 06-48767444 of Maureen Muller  maureenmuller@icloud.com) en eindigt uiterlijk op 15 april. U dient zowel uw naam, hpc op moment inschrijving, als uw telefoonnummer kenbaar te maken.
  • Men kan zich zowel voor het single- als dubbeltoernooi opgeven. Een handicap van 36 of lager is vereist.
  • Het toernooischema wordt uiterlijk 25 april op de website van onze club geplaatst (onder het kopje wedstrijden) en wordt ook opgehangen in de hal van het clubhuis. 
  • Alle informatie over het reglement vindt u ook op de website en in de hal van het clubhuis
  • U dient zelf een afspraak te maken met uw tegenstander(s). De wedstrijd dient gespeeld te zijn vóór de einddatum van de speelronde waarop de partij gespeeld dient te zijn. Zeker wanneer het de dubbel betreft is het raadzaam om zo snel mogelijk een datum te prikken. Indien het niet lukt om binnen de gestelde speelperiode een afspraak te maken dienen de deelnemers hierover zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de wedstrijdleiding.
  • De uitslag van de wedstrijd moet door de winnende partij aan de wedstrijdleiding worden doorgegeven, dan wel worden vermeld op het  toernooischema in de hal van het clubhuis.

Voor informatie kunt u terecht bij:
Engelbert Lotgerink 06-48767444 jacopinck1188@gmail.comMaureen Muller 06-19414992 maureenmuller@icloud.com