Martin Ruiter wint Bé Brandsema Bokaal

Woensdag traden meer dan zestig senioren aan om te strijden om de felbegeerde bokaal die ter beschikking is gesteld door Linda Brandsema ter nagedachtenis aan haar overleden man. Linda en Bé waren de eerste leden van onze club en Bé was een van de drie oprichters van het SeniorenConvent. 

Na afloop van de wedstrijd was er een Happy Hour dat de leden de gelegenheid bood om tegen een zeer aantrekkelijk tarief de dorstige kelen te laven. Tijdens het uitermate gezellige en goed verzorgde diner na afloop hiervan verwelkomde de voorzitter van het Convent Henk van der Vegt haar hartelijk. Hij stond ook stil bij het overlijden van Ed Oonk, een bij iedereen geliefd lid, dat staande met een minuut stilte werd herdacht.20150520_183713

Na het voorgerecht nam Henk opnieuw het woord om het vrijwel direct door te geven aan Joop Klein Breteler die de aanwezigen inlichtte over de Old Grand Dadwedstrijd van 27 mei. Toen was het moment daar: Wie zou de opvolger worden van Jacques Vermeulen als bezitter van de bokaal?

Het was Martin Ruiter met 37 stablefordpunten!

Linda overhandigde de beker aan de trotse winnaar, die in zijn toespraak Linda en de wedstrijdleiding bedankte. Frits Vasterd en Jan Jansen van de Laak werden respectievelijk tweede en derde.20150520_183854

Na het lekkere toetje en de koffie kwam er een einde aan een buitengewoon geslaagde dag en toog iedereen tevreden huiswaarts.