Maandbeker September

Maandbeker September

In een weekend wat voor velen in het teken stond van de voorronde Clubkampioenschappen Matchplay van volgend weekend, werd ook nog een maandbeker gespeeld.
Onder goede omstandigheden werd er bij de maandbeker 1 door 27 deelnemers gestreden om de beker. Dit aantal viel tegen mede door de thuiswedstrijd van Twente en de al genoemde voorrondes. De uiteindelijk winnaar met een netto 69, wat werd beslist door de scores op de laatste 9, zat in de laatste flight was Eric Kouters, de 5 birdies die een super spelende Wilbert Huuskes maakte bleken niet voldoende, de gemiste korte put voor par, op 18, bleek achteraf dus duur.
Als derde was het Herman Pegge en vierde Tim Nuyts.

Bij maandbeker 2 was het spannend en was Joke Heisterkamp met 36 stableford punten slechts vierde.
Derde was Rob Hinne die vooraf aangaf dat als de maandbeker net zo groot of groter wordt dan maandbeker 1 er ook voor hun misschien een parkeerplaats zou kunnen komen!
De tweede plek was voor Willem van der Niet met 39 punten die zich duidelijk steeds meer thuis voelt op onze baan. Maar met 41 stableford punten was de winnaar Gerard Benerink, die een dag eerder in de voorronde matchplay tegen Tim Huuskes de fijne kneepjes van Tim had meegenomen. Hij was met zelfvertrouwen de baan in gegaan, ondanks het verlies van gisteren.

De winnaars gefeliciteerd en schrijf u vast in voor de volgende maandbeker in oktober.