Maandbeker seizoen succesvol van start

Maandbeker seizoen succesvol van start

De maandbeker 2 van afgelopen zaterdag drukbezochter dan Maandbeker 1, dat komt niet vaak voor! Niet minder dan 29 deelnemers stonden aan de start van deze wedstrijd, die ook dit jaar weer 18 holes telt. Maandbeker 1 telde ‘slechts’23 deelnemers…

De spelers kregen gelijk. Een graad of 18, stralende zon en relatief weinig wind. Betere weersomstandigheden kom je begin april niet tegen. Ook de baan wordt langzaam beter, al hebben de greens nog wel wat zon en warmte nodig. Bij elkaar een fantastische dag voor het eerste serieuze meetmoment van 2019.

Het was voor iedereen spannend om te zien waar ze staan na een lange en vooral natte trainingswinter. Heb je de vorm van afgelopen jaar weten te vast te houden of begint de teller weer op nul? Hebben alle trainingsmomenten zin gehad, of blijkt een half jaar geen golf niet bevorderlijk voor een goede eindscore?

Maandbeker 1

In de Maandbeker 1 was Aart de With de winnaar en hoe. Lange tijd leek het erop dat niemand zijn handicap zou gaan verberen, maar Aart bracht een einde aan die gedachte. Een prachtige score van 69 netto betekende dat de eerste hoofdprijs van dit jaar naar Oldenzaal gaat. Tweede werd Harry Wermer en Tim Huuskes werd keurig derde.

Maandbeker 2

De eerste editie van de Maandbeker 2 werd gewonnen door Michel Dikmans. Maureen Muller werd knap tweede bij haar eerste deelname aan de Maandbeker en de derde plek was voor Carla Slotema. Een knappe prestatie!

Het klassement wordt binnenkort opgemaakt en is dan te bekijken via de website en tevens zichtbaar in onze GCC Sybrook app. Voor zowel de Maandbeker 1 als 2 wordt een klassement bijgehouden. De beste spelers worden aan het einde van het seizoen uitgenodigd voor de Finale.