Maandbeker Oktober

Maandbeker Oktober

De Maandbeker op 1 oktober is de laatste reguliere Maandbeker van het seizoen. Voor een aantal spelers staat er nog een vervolg op het programma.

Allereerst wordt er op zaterdag 21 oktober de finale van het maandbekerklassement gespeeld. De beste 40 spelers en speelsters volgens het maandbekerklassement zullen hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Op zaterdag 29 oktober vindt op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen de wedstrijd om Het Rijk Kampioenschap 2016 plaats. Alle leden van    G&CC ’t Sybrook die dit jaar een eerste of tweede plaats wisten te behalen tijdens een Maandbeker, behoren tot de geringe groep deelnemers die een slag mogen doen naar dit kampioenschap. Tijdens een sportieve krachtmeting zullen zij het opnemen tegen de beste spelers van de andere verenigingen binnen Het Rijk Golfbanen.

Het Rijk Kampioenschap kent 2 categorieën. In categorie 1, hcp 0 t/m 18, wordt een Strokeplay wedstrijd gespeeld waarbij het gaat om de beste netto score. In categorie 2, hcp 18.1 t/m 36 wordt een Stableford wedstrijd gespeeld met volledige handicapverrekening. De wedstrijdleiding is in handen van Het Rijk Golfbanen en deelname is gratis voor alle genodigden.

In de afgelopen maanden plaatsten onderstaande leden van ’t Sybrook zich al voor Het Rijk Kampioenschap 2016. Zij mogen het 29 oktober onder andere opnemen tegen onze clubgenoot Carla Twente, titelverdediger in Categorie 2.

  MB I voor categorie 0 – 18,0
  Eerste Tweede
apr Leonie Richter Ton Egberink
mei Marga Egberink Jolanda Nijhuis
jun Irma Roetenberg Roberto Rozeboom
jul Robert Nijhuis Remco Postma
aug Paul Overakker Tim Nuyts
sep Wilbert Huuskes Matthieu Jansen
MB II voor categorie 18,0  – 36,0
  Eerste Tweede
apr Bob Wegink Henk Schutte
mei Rita Nijhuis Carla Twente
jun Max Pas Marianne Besseler
jul Dennis Verweij Carla Twente
aug Wim Abbink Rob Hinne
sep Harry Lakerveld Marleen Offereins

 

Noteer 29 oktober vast in je agenda. Jullie zijn van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen voor Het Rijk Kampioenschap 2016!