Maandbeker oktober 2023

Maandbeker oktober 2023

in zonovergoten omstandigheden werd de Maandbeker Oktober gespeeld. Helaas was de toestand van de baan niet in optima forma voor een dergelijke wedstrijd. Reden voor de wedstrijdcommissie om de wedstrijd deze keer nonqualifying verklaren. Desondanks wist Tim Nuyts in de Maandbeker 1 een bijzonder knappe score van 75 slagen bruto te spelen, resulterend in een uitslag van 69 netto. Buitengewoon knap en dus een zeer terechte winnaar, zowel bruto als netto. Huub Reef wist met deze omstandigheden ook goed raad en kwam terecht op de tweede plaats met een score van 73 netto. Matthieu Jansen werd derde met een score van 74 netto.

 

Op 15 oktober aanstaande staat de Finale Maandbeker gepland en daar hebben zich inmiddels meerdere kanshebbers op de kop van de ranglijst genesteld.

 

Dit geldt ook voor de Maandbeker 2. Tot deze wedstrijd was Rob Hinne koploper en hij wist zijn status wederom waar te maken met een derde plaats met 39 stableford punten. Als tweede eindigde Rochère Varenbrink met eveneens een score van 39 punten, maar een betere score op de laatste 9 holes. Geert-Jan van Loenen heeft dit jaar een topseizoen en legde met 40 punten beslag op de 1e plek en neemt daarbij ook een voorschot op de eindoverwinning op de Maandbeker 2.

 

Op 15 oktober aanstaande is er dus een fantastische en spannende apotheose in zowel MB 1 als MB 2!