Maandbeker Juli

Maandbeker Juli

Onder dreiging van onweer en regen, werd de maandbeker Juli gespeeld. Gelukkig bleef het gedurende de gehele wedstrijd mooi weer. Uiteindelijk bleek dat met name Hengelo de plaats was, waar het na 15:00 noodweer was.

Maandbeker 1 strokeplay was matig bezet, mogelijk door de weersvoorspellingen.

Op de derde plaats eindigde Robert Otlhof met bruto 84 en netto 72, tweede Huub Reef bruto 84 maar netto 71, naast de prijs van de vereniging won hij ook de Magnum fles rode wijn aangeboden door Henk ter Braak. Maar de winnaar was Walter van Dijk bruto 81 en netto 66. Gefeliciteerd heren. In de app van GCC ’t Sybrook staan sinds nu de netto scores in de uitslagen, zo ziet u nu de juiste stand.

Ook Maandbeker 2 stableford was deze keer niet vol, wat de laatste maanden normaal wel het geval was. Er werd goed gescoord, met 36 punten was je maar 10de.

Er kwamen 4 deelnemers met 38 punten binnen, dus werd er gekeken wie er de laatste 9 het beste had gespeeld.

Op basis hiervan was de derde plaats voor Gerrit van Buiten met 38 punten. Op de tweede plaats ook met 38 punten eindigde Patricia Oosthout net achter partner Geert Jan van Loenen die met 41 Stableford punten een goede winnaar is. Tevens sprak hij nog mooie woorden o.a. ook richting Patricia.

Gefeliciteerd met jullie prijzen.

De volgende maandbeker is op 1 augustus, kijk voor het maandbeker klassement 1 en 2 in de app.