Maandbeker: de finalisten zijn bekend!

Maandbeker: de finalisten zijn bekend!

Afgelopen zaterdag was de laatste reguliere Maandbeker voordat op 17 oktober de grote finale wordt gespeeld. Op een zonovergoten dag en zonder een zuchtje wind, gingen 50 deelnemers de strijd met elkaar aan. Het prachtige weer wil helaas niet zeggen dat het ook gemakkelijk was om een goede score neer te zetten. In oktober wordt de algehele conditie van de baan toch een stuk uitdagender. De baan is zacht, geeft weinig mee en ook de greens boeken in kwaliteit in.

Uiteindelijk bleek Tim Huuskes met een netto score van 69 slagen de sterkste bij de Maandbeker 1 en verstevigde daarmee zijn positie in het ‘The Wash Maandbeker klassement’. Hij bleef vader Martin Huuskes (3e) en Ton Egberink (2e) daarbij net voor. Bij de Maandbeker 2 ging de bokaal naar Erwin Kamp, die maar liefst 21 stablefordpunten wist te behalen over 9 holes. Een knappe prestatie.

Op naar de finale

Vanaf april kon iedere deelnemer aan de ‘Maandbeker 1’ punten verdienen voor het klassement. Dit klassement werd na iedere wedstrijd bijgewerkt en op de website gepubliceerd. Het duurde niet lang voor de nieuwe ranglijst het gesprek van de club werd. Deelnemers aantallen schoten omhoog, en de Maandbeker is nooit drukker bezocht dan afgelopen jaar.

Aangekomen in oktober, wordt het langzaam tijd om de balans op te maken. Wie is de best presterende speler van het seizoen? Met nog één wedstrijd voor de boeg blijkt alles nog mogelijk. Zeker ook, omdat tijdens de finale van de Maandbeker extra punten kunnen worden bemachtigd. Het zijn spannende weken op GCC ’t Sybrook…

De top 40 van het ‘The Wash Maandbeker 1 klassement’ krijgt een uitnodiging voor de finale op zaterdag 17 oktober. Ook de beste 12 ‘Maandbeker 2’ spelers mogen uitkijken naar een uitnodiging. Het wordt een bijzondere wedstrijd, dat we afsluiten met een collectief diner. Tijdens dit feestelijke moment blikken we terug op het afgelopen seizoen, bedanken we alle deelnemers voor een prachtig jaar, worden de winnaars gekroond en sluiten we het wedstrijdseizoen op passende wijze af.

Het driegangendiner wordt mede mogelijk gemaakt door ‘The Wash’, waardoor slechts een minimale bijdrage overblijft voor deelnemende leden. Ook partners zijn (tegen een kleine meerprijs) van harte welkom om een vorkje mee te prikken. De winnaar van het Maandbekerklassement mag daarnaast een jaarkaart in ontvangst nemen van ‘The Wash’, zodat hij/zij een jaar lang verzekerd is van een schone auto. Een groot gebaar van Jeroen Winterink, waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn.

De verschillende dagprijzen worden beschikbaar gesteld restaurant Fellini. Dit restaurant in de binnenstad van Enschede is al jaren trouw sponsor van onze Maandbeker finale. Het blijft bijzonder dat ondernemers onze activiteiten trouw sponsoren en we hopen nog jaren van restaurant Fellini te mogen genieten… De gekwalificeerde spelers ontvangen deze week een uitnodiging voor de finale van 17 oktober. Klik hier het meest recente tussenklassement en hier voor de puntentelling tijdens de laatste Maandbeker en de finale van de Maandbeker. De gekwalificeerde spelers voor de Maandbeker finale zijn:

Maandbeker 1

Aart de With – Aart-Jan Smit – Aarto Saari – Bas Lentfert – Ben Egberts – Bert-Jan Denneboom – Bob Haverkamp – Bob Huuskes – Dennis Verweij – Erwin Scholten van Agteren – Francis Bonzet – Gerard Nijhuis – Harry Wermer – Henk ter Braak – Huub Reef – Jan Grandjean – Jan Veger – Joep Kockmann – Karel van Lange – Leonie Richter – Loes Koop – Maarten de Gelder – Marcel Kip – Marco Brünen – Margreet Schreuder – Martin Huuskes – Martin Wermer – Matthieu Jansen – Paul Overakker – Remco Postma – Renate Kamphuis – Rob Huuskes – Robert Nijhuis – Ronald Bonzet – Sylvia Scholten van Agteren – Tim Huuskes – Tim Nuyts – Ton Egberink – Wilbert Huuskes – Wim Abbink

Maandbeker 2

Erwin Kamp – Paul Soer – Ko Zurink – Carla Twente – William Evenhuis – Bernadien Gollenbeek – Metin Inan – Huub Groeneveld – Ben van Neerijnen – Gerrie Boeijink – Irma Roetenberg