Maandbeker 1 en 2 Augustus

Maandbeker 1 en 2 Augustus

Op 6 augustus tijdens de zomervakantie van velen, werd de maandbeker 1 en 2 gespeeld.
De weersvoorspellingen waren niet gunstig, buien met veel regen zouden over de baan komen. Maar de conclusie nadien was, droog en prima golfweer.
Opvallend was de lage opkomst bij maandbeker 2, normaal altijd vol bezet mogelijk als gevolg van de vakantieperiode. 18 deelnemers streden om de hoogste stableford score. De winnaar werd na al een goede tweede plek in juni, Rob Stortelder 37, tweede werd José Hinne met 36 net voor manlief Rob met 35 punten.

 

Bij maandbeker 1 met 30 deelnemers, was er een verrassende winnaar. Op de derde plaats eindigde Marieke Blanken met netto 71, tweede werd Tijmen Nieland, die ook hoog staat in het jaarklassement, met 70. Maar de winnaar werd Gerard Benerink met maar liefs 62 netto, had 83 bruto. De prijs voor de beste bruto score was voor Mart Bolscher 79, dus daar zat Gerard, bij wie alles lukte, niet ver vanaf!

 

Allen gefeliciteerd met het behaalde resultaat.
De volgende maandbeker is op de tweede zondag in september, omdat op 3 september de traditionele ledendag is aan het eind van de golfweek. De golfweek met als thema Mediterrane is van dinsdag 29 augustus tot en met 3 september! Schrijf u hiervoor in via Proware.