Maandbeker 1 voor Dennis Verweij

Maandbeker 1 voor Dennis Verweij

De Maandbeker 1 van juli was met 48 deelnemers wederom een volle bak. Er stonden nog 6 spelers op de reservelijst maar deze konden helaas niet meer worden ingepast in het schema. De omstandigheden waren moeilijk, want slechts 6 deelnemers speelden in de buffer of beter. Oorzaak was waarschijnlijk de kletsnatte baan waardoor er weinig rol op de bal zat. Daarnaast heeft het deelnemersveld nog een klein uurtje last gehad van pittige buien. Geen ideale omstandigheden voor goede scores dus. De CBA was dan ook maar liefst -2.
Winnaar  Dennis Verweij (hcp 19,9) had weinig last  van de elementen. Hij scoorde een knappe netto 69. Tweede werd Robert Nijhuis (hcp 5,3) met netto 71 en hij had met 79 tevens de beste bruto score. Derde werd Remco Postma (hcp 12,1) met netto 72. Opmerkelijk: geen dames op het erepodium dit keer.

Maandbeker 2 kwam niet verder dan 12 deelnemers. Bob Wegink werd wederom eerste. Rob Hinne en Wim Abbink respectievelijk tweede en derde. Ook hier geen dames in de prijzen. Bob kan wat betreft handicap ook deelnemen aan de Maandbeker 1. Klaar voor het echte werk Bob?

Volgend weekend worden de clubkampioenschappen strokeplay gespeeld. Bij de heren zijn er van de 48 plaatsen nog 3 beschikbaar. Bij de dames zijn er tot nu slechts 9 inschrijvingen. Dus dames  schrijf je nog snel in!

IMG_1052