Luidruchtig einde HeerenCup during the Winter

Luidruchtig einde HeerenCup during the Winter

In heerlijk lenteweer is woensdag 23 maart de laatste wedstrijd van het winter seizoen gespeeld. Het was vooral een natte winter en condities waren dan ook soms niet al te best. Maar deze laatste wedstrijd maakte veel goed. Winnaar van het overall winterklassement werd Martin Huuskes.

Als voorzitter van de HeerenCup had Martin  de eer om de officiële ” HeerenCup rondje aan de bar – bel ” in ontvangst te nemen. Het is een cadeau van Heren 1, allen fervent HeerenCuppers. Het is de laatste jaren een traditie geworden dat de dagwinnaar een ” rondje aan de bar” weggeeft. Om dit gebaar kracht (en geluid) bij te zetten kan er nu officieel met de bel gerinkeld worden. Het protocol van de HeerenCup zal worden aangepast. Geluid produceren met deze bel is niet vrijblijvend en betekent onherroepelijk een rondje aan de mede HeerenCuppers. 

De twijfelachtige eer om als eerste met de bel te rinkelen kwam toe aan dagwinnaar Robert Nijhuis. Martin volgde natuurlijk onmiddellijk daarop.

De HeerenCuppers staan te popelen om vanaf 6 aprilweer wekelijk de baan in te gaan. Volgende week wordt er niet gespeeld maar is er een whisky proeverij bij Café Sprakel in Lonneker. Kom vooral met fiets of laat je brengen.