Lonneker Staete Junior Cup

Lonneker Staete Junior Cup

Aanstaande zaterdag 17 juni staat de Lonneker Staete Junior Cup (LSJC) weer voor de deur. De editie van dit jaar is extra speciaal vanwege het jubileum, daarom is er groots uitgepakt. Zo is het voor spelers erg aantrekkelijk gemaakt om naar GCC ‘t Sybrook af te reizen. De baan ligt er op en top bij, met speciaal voor deze dag uitgezette pinposities en er zijn leuke prijzen te verdienen.

De LSJC is uitgegroeid tot een van de modernste jeugd opens van Nederland. Zo wordt er bijvoorbeeld, samen met alle vrijwilligers, gezorgd voor Live-scoring op een groot beeldscherm van twee bij vier meter zodat iedereen kan meegenieten van de geweldige scores van de jeugd. Bij deze nodigen wij u allen dan ook hartelijk uit om te komen kijken.

Er komt jeugd uit heel Nederland met handicaps uiteen lopend van 20 tot en met maar liefst -0,5. Toch strijden ze allemaal voor de mooie prijzen en The Green Jacket, wie mag hem dit jaar dragen? Samen met circa 25 vrijwilligers zijn de leden zeer betrokken en vastberaden om er ook dit jaar weer een succes van te maken. Kortom genoeg redenen om aanstaande zaterdag 17 juni een kijkje te nemen, we lopen de Zuid-Oost lus en de eersten starten vanaf 10 uur. Tot zaterdag!