Locatie Jubileum reis 20-jaar Heerencup bekend gemaakt

Ierland, Ring of Kerry, Killarney: een prachtig land, fantastische natuur, mooie vergezichten, geweldige golfbanen, straf windje, af en toe een beetje regen, weinig of geen zon, leuk hotel, gezellige pubs, live muziek, veel halve liters (Guinness). Daarbij een unieke groep leuke mensen die samen de Heerencup vormen. Dit zijn de ingrediënten voor de golftrip Heerencup on Tour 2016.

De bestemming voor het Heerencup uitstapje 2016 is dus bekend gemaakt terwijl ons ééndaagse uitstapje voor 2015 nog moet plaats vinden.
Voor veel Heerencuppers is Ierland nog een onbekende bestemming en het is dan ook de opzet van de commissie geweest om met zo veel mogelijk mensen volgend jaar op stap gaan.

Ierland, en vooral Killarney en haar omgeving zijn erg populair bij vooral veel Amerikanen die in het weekend oversteken om op de fantastische golfbanen aan de Ring of Kerry te spelen. Het is daarom noodzakelijk een jaar van te voren de hotelaccommodatie en golfbanen vroegtijdig vast te leggen. Alleen dan is het helaas mogelijk met zo’n grote groep Heerencuppers deze mooie banen te spelen.

Om de laatste onderhandelingen af te ronden en de voorlopige reserveringen definitief te maken heeft de commissie op voorhand inzicht nodig hoeveel Heeren meegaan naar Ierland. Vandaar ook het vroegtijdig communiceren van onze bestemming voor september 2016.
Iedere Heerencupper heeft een mail ontvangen met het verzoek een formulier in te vullen waarbij ze aangeven of ze absoluut wel mee gaan, met aangrenselijke zekerheid van 80 % mee zullen gaan of u op voorhand nu al aangeven niet van de partij te zullen zijn. 

Afhankelijk van de beschikbare vluchttijden vertrekken wij of op woensdag 21 september (later op de dag) of op donderdag 22 september (zeer vroeg). Terugvlucht zal zijn op zondag 25 september. Hierover kunnen wij pas eind september uitsluitsel geven. 
Wij als Heerencup Commissie zijn er van overtuigd dat wij met de keuze voor Ierland en Killarney een unieke bestemming te hebben gevonden en spreken de wens uit dat er heel veel Heerencuppers van de partij zullen zijn.

Met vriendelijke groet,

Heerencup commissie.