“ Intens geleefd ”

“ Intens geleefd ”

Afgelopen zaterdag genoten Lo Oude Bos en zijn vrouw Minie nog samen met een groep vrienden van een etentje op ’t Sybrook. Aan het eind van de avond werd hij plotseling onwel en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij zondag is overleden.

Lo was één van de leden die dit jaar 25 jaar lid van onze vereniging zou zijn. De hechte vriendengroep van hem typeert hem als een man die volop van het leven heeft genoten. “ Hij was spontaan, vrolijk en contactueel. We hebben samen heel wat plezierige reisjes ondernomen. Hij stapte op iedereen af en praatte gemakkelijk met hen. Het plezier straalde ervan af ”.

Zaterdags was hij vaak te vinden bij sportterreinen waar zijn kleinkinderen actief waren. Ook daar genoot hij volop van. Helaas mocht hij maar 71 jaar worden.

We hopen dat zijn vrouw Minie, zijn kinderen Marloes en Bastiaan, zijn kleinkinderen en verdere familie troost mogen vinden in de talrijke goede herinneringen die heel veel mensen aan deze levensgenieter pur sang zullen hebben.
Als vereniging hebben we een trouw lid verloren, een man die we niet zullen vergeten!