Leuke activiteit jeugd 2019

Leuke activiteit jeugd 2019

We hebben op de zondagochtend van 17 november 2019 de leuke activiteit voor de jeugd gehouden. Namens het bestuur van onze vereniging kregen de kinderen deze gave ochtend aangeboden, dit als cadeautje voor het feit dat de 18-holes baan dit jaar 25 jaar bestaat. Stonden we twee jaar geleden al stil bij het jubileum van de vereniging door middel van het jeugdkamp, nu bij de mogelijkheid dat we al 25 jaar daadwerkelijk 18-holes kunnen golfen.

Allereerst zijn alle jeugdleden – en dat waren er veel, namelijk het maximale van 34! – welkom geheten in het clubhuis. Er waren een viertal golfoefeningen uitgezet op de oefenhole, de driving range en in de oefenfaciliteit boven met de simulator. Doordat het ’s nachts had gevroren en we nog niet op de putting greens mochten lopen, hebben we dit verplaatst naar boven. De 4 teams gingen met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk punten (meters) te slaan en te putten. Na een beker ranja met candybar gingen we richting Starworld bij Het Diekman in Enschede.

Hier hebben dezelfde teams tegen elkaar twee uur lang lasergame gespeeld. Met bezwete hoofden en brede glimlach kwamen ze telkens naar buiten om aan te geven of ze hadden gewonnen of verloren. Als afsluiting een lekker bakje friet met snack en veel drinken, dat ging er goed in. Iedereen heeft van deze leuke activiteit genoten!

Namens de jeugd en de jeugdcommissie willen wij het bestuur van de vereniging hartelijk bedanken voor deze mooie dag.

Graag zien we deze grote hoeveelheid jeugdleden weer terug bij de komende wedstijd: de Sintwedstrijd (9-holes voor de jeugd) op zondag 1 december. En we weten al dat sinterklaas even tijd heeft om bij ons langs te komen die dag! De uitnodiging volgt snel.

Inschrijven kan al wel door te mailen naar sybrookjeugdcommissie@gmail.com