Lest, best… competitieverslag

Lest, best… competitieverslag

Lest, best……..

Dat geldt voor onze competitiewedstrijd op 12 mei. Wij liepen nog een speeldag achter omdat de eerste is afgelast vanwege de ondergelopen- en daarom gesloten baan van de Hattemse golfclub. 

Dus opnieuw op weg naar Hattem. Prima weer om er eens flink tegenaan te gaan. Te winnen hadden we niks en verliezen ook niet dus streden we enthousiast om toch onze sportieve plicht te doen. En we wonnen, voor het eerst in deze competitie,10-8.

Daarna was het gezellig tafelen met alle teams. En natuurlijk de huldiging van de kampioenen. Zeewolde werd 1ste na een spannende wedstrijd tegen onze “zusters” uit Nunspeet. 

Complimenten verdienen onze gastvrouwen en catering van de Hattemse voor een uitstekende lunch, hapjes en diner in hun gezellige clubhuis. 

De enige schaduw over deze heerlijk zonnige dag, was de afwezigheid van onze captain Marianne wegens ziekte. Zij had alle voorbereidingen en overleg met de captains, onze opstellingen fantastisch geregeld. Gelukkig kon Carla haar de laatste keer vervangen. 

En dan als laatste bedanken we Annie, die ons team elke speeldag veilig naar de banen reed in haar prachtige bus. Het maakte ook indruk op onze tegenstanders als ons team aankwam! Helaas brengt dat geen winstpunten op. 

Team, ik heb genoten van de competitie en ook van ons team.