Damesdag lentewedstrijd

Damesdag lentewedstrijd

Lieve golfvriendinnen,

Het was vandaag 21 maart het begin van de lente. Na een klein buitje beloofde het vanaf half 11 een redelijke dag te worden. Mijn flight genoten waren, Marije Oonk, Sonja Heutink en mij zelf; Trudy van der Woning. Na veel te hebben geploeterd en het doorstaan van een erg natte baan hebben we de 18 holes gehaald. In de middag brak zelf de zon nog door.

Het was gezellig en hebben onderweg nog gezegd: ,,niet veel eten, want hebben straks hebben de taarten voor het uitzoeken”. Dames die deze hebben gebakken bij voorbaat dank.

De opkomst was goed, er waren 40 dames aanwezig en ik wou dat dit elke dinsdag zo zou kunnen. Het gaat om de gezelligheid. Ook was Linda ook nog aanwezig. Leuk als je zo oud bent en er dan ook nog bij hoort. Zet hem op Linda, je bent een goed voorbeeld voor ons allen.

Nadat iedereen binnen was hebben we heerlijk een wijntje, koffie of thee gedronken. Toen iedereen binnen was werd de prijs uitgereikt. Nauw, met verbazing werden we uitgeroepen voor de eerste prijs.

Sonja zei al die had ik niet zien aan komen. Prachtige prijzen werden er weer verdeeld, gingen allen tevreden naar huis. Hebben zelfs nog bij binnen komst een drankje aangeboden gekregen .

Dames alles totaal, het was weer een fantastisch dag. Ik hoop dat ik ook namens mijn flight genoten mag spreken. En wens jullie allemaal een fijne golfzomer toe.

Trudy van de Woning.