Ledendag & receptie besluiten succesvolle Golfweek 2019

Ledendag & receptie besluiten succesvolle Golfweek 2019

De Golfweek zit erop en is ook dit jaar weer feestelijk afgesloten. Zondag is de traditionele Ledendag gespeeld, gevolgd door een spetterend feest en receptie.

Het was een bijzondere editie van de Ledendag, want gecombineerd met een feestelijke receptie ten behoeve van het vijfentwintig jarig bestaan van onze golfbaan. Stonden we twee jaar geleden al stil bij het jubileum van onze vereniging, exact 25 jaar geleden kon er ook daadwerkelijk worden gegolfd.

Of het kwam door de feestelijke receptie, de weersvoorspelling of het dat Twente eens niet thuis moest voetballen tijdens de afsluiting weten we niet, maar feit is dat het aantal inschrijvingen alle records heeft verbroken. In totaal deden 122 spelers of speelsters mee aan één van beide wedstrijden.
Eén van beide hoor ik u denken? Ja, dat klopt, want de wedstrijdcommissie heeft voor het eerst ook een 9 holes wedstrijd uitgeschreven op de zondag, om zodoende zoveel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen deel te nemen. ‘

Het werd een bloedhete zondag met veel zonneschijn die nog het meest weg had van een bakoven. Ondanks de hitte was er vanzelfsprekend wel weer veel enthousiasme onder de deelnemers. De spelvorm bij de 18 holes wedstrijd was Texas Scramble met drop-out. Dit wordt maar weinig gespeeld op ’t Sybrook, maar is misschien wel de leukste van allemaal. Het is de ultieme teamprestatie en dwingt tot samenspel!
De 9 holes wedstrijd speelden een individueel stableford.

Na afloop snel douchen, gevolgd een borrel en uitgebreid diner met toetje en de laatste prijsuitreiking met geweldige prijzen. Dit alles begeleidt door een feestelijke muzikale omlijsting.

Traditiegetrouw worden veel van de mooiste prijzen bewaard tot het laatst. De Neary bij heren en dames gingen naar huis met een hangmat aangeboden door Smellink Wonen, of een uitgebreide reiniging van de auto ter waarde van € 150. Niet alledaagse prijzen, maar wel passend bij zo’n event. De hangmat ging naar Dick de Ruijter en de schoonmaak van de auto naar Rita Nijhuis.

De Stableford wedstrijd werd gewonnen Jan Willem Beckmann! Een mooie en even verrassende winnaar. Jan-Willem, van harte.

Bij de wedstrijd over 18 holes ging de overwinning naar Harry Lakerveld, de familie Evenhuis en Wilma Kothuis met het duizelingwekkende aantal van 56 stablefordpunten. Allemaal van harte gefeliciteerd!

We kijken terug op een prachtige dag met prachtige winnaars.

Dankwoord

Een Golfweek organiseer je niet alleen. Namens de gehele club willen we nogmaals alle sponsoren bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van deze week. Het was fantastisch en wij hopen ook volgend jaar op uw steun te mogen rekenen.

Ook een bijzonder dankwoord richting het Rijk van Sybrook. Van de keukenbrigade tot de Marshall. Van sales en directie tot het geweldige horeca-team: allemaal stonden ze een week lang voor ons klaar. Altijd geduldig, altijd met een glimlach en waar mogelijk flexibel. Bijzonder om op deze wijze gezamenlijk invulling te geven aan het succesvol organiseren van een dergelijk evenement.

De golfweek zit er dan wel op, maar het seizoen nog lang niet. Zo is er aanstaande zondag een nieuwe editie van de Maandbeker 1+2, zijn er nog Clubkampioenschappen Matchplay, hebben we nog een Wildwedstrijd op het menu en wat al niet meer. Blijf de nieuwsbrief en website volgen voor alle ontwikkelingen.