Lancering van de GCC Sybrook APP

Lancering van de GCC Sybrook APP

Op de nieuwjaarsreceptie van afgelopen zondag werd de officiële GCC Sybrook App gelanceerd! In navolging van onze succesvolle verenigingswebsite voorziet de app in een nieuwe vorm van informatievoorziening. Het volgen van nieuws, boeken van starttijden en het inschrijven voor wedstrijden was nog nooit zo eenvoudig!

De app haalt inspiratie uit de website en combineert de best bekeken pagina’s tot een overzichtelijk geheel. Bijzonder: Onze club is de eerste in Nederland met een ProWare koppeling. Het tot vervelends toe inloggen op ProWare behoort tot het verleden en het inschrijven voor een wedstrijd was nooit makkelijker.

Onderstaand een overzicht van alle mogelijkheden die de app u biedt. De app is ontwikkeld door de Mediacommissie, en vanaf nu gratis te downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android). De App is geschikt voor Iphone, Ipad en Android en door uw Smartphone over dwars te houden wordt de tekst nog beter leesbaar.

Baancondities
Kunt u vandaag spelen, of blijkt de baan gesloten? Geen onbelangrijke vraag in de koude wintermaanden. Met 1 druk op de knop bent u op de hoogte van de actuele speelcondities.

Laatste Nieuws
Onze voorzitter zei het treffend in zijn nieuwjaarspeech: ’t Sybrook heeft de beste verenigingswebsite van Nederland! Waarom? Omdat we actueel zijn! Die actualiteit is nu ook via de App beschikbaar.

Inschrijven wedstrijd
Eénmalig inloggen en vervolgens altijd toegang krijgen tot ProWare. Het inschrijven voor wedstrijden, het nakijken van uw starttijd of uitslagen. Het kan allemaal en werkt heel eenvoudig.

Starttijd boeken
Ook het boeken van een starttijd is mogelijk via de Sybrook app. Inloggen kan via de gebruikelijke login van het Rijk Golfbanen.

Maandbeker I & II klassement
Sinds twee jaar zijn we opzoek naar de beste golfer van het seizoen. Ook komend seizoen komt het succesvolle Maandbeker klassement terug. De ranglijst is vanaf nu ook via de App te volgen.

Heerencup klassement
De Heerencup leeft als nooit tevoren en dat geldt zeker ook voor het klassement. In april gaat de Heerencup weer van start. Wie leidt het Birdie, Longest of algemene klassement? Via de app weet u het binnen enkele seconden.