Ladies Cup

Voor wie
De LadiesCup is een inloopwedstrijd voor dames die (o.a. vanwege hun werk) graag later op de dag willen golfen.
In de periode van begin april tot eind september spelen wij wekelijks op de dinsdagmiddag een 9 holes stablefordwedstrijd (starttijd vanaf 17.12 uur).

Aanmelden
Je kunt je hiervoor wekelijks voor dinsdags 13.00 uur aanmelden via Proware op de site van GCC ’t Sybrook. Lukt het aanmelden niet of is het na 13.00 uur dan kun je contact opnemen met de wedstrijdleiding.

Wedstrijdvorm
We spelen een non qualifying wedstrijd op volgorde van inloop in flights van 3 personen.
Hiervoor ligt er in het clubhuis een lijst klaar waarop je je bij aankomst kunt inschrijven. Indien een flight vol is krijg je een kaart met starttijd en ga je de baan in.
De golfregels en etiquette dienen te worden nageleefd. Let ook op de local rules! Wie wil kan de score zelf invoeren op de club of via golf.nl
We strijden wekelijks om de 1e plaats en wordt er een klassement bijgehouden over het gehele seizoen. Je moet minimaal 8 keer hebben meegespeeld om mee te kunnen dingen naar de wisseltrofee. Degene met het hoogste gemiddelde wordt de kampioen.

Samen eten
De golfwedstrijd wordt serieus gespeeld maar naast prestatie vinden we ook gezelligheid en ontspanning belangrijk.
Daarom is er na elke wedstrijd gelegenheid om nog even na te kletsen onder het genot van een drankje en kun je, als je wilt, genieten van een speciaal voor ons samengesteld menu voor eigen rekening.

Afsluiting seizoen
Wij eindigen het seizoen met een wedstrijd die niet meer meetelt voor de eindscore maar hebben aansluitend een gezellig gezamenlijk etentje (welke grotendeels uit de pot wordt betaald) tevens zal dan ook de prijsuitreiking plaatsvinden.
In september wordt er een uitje naar een andere baan geregeld voor een 18 holes wedstrijd.

Deelname en kosten
Dames die lid zijn van het Sybrook, kunnen lid worden van de LadiesCup.  De contributie hiervoor bedraagt € 15,- per jaar.  Dit bedrag graag voor 1 april overmaken op rekening: NL15INGB0660740761 t.n.v. Camps onder vermelding LadiesCup en de naam zoals je bij ons bekend bent.  
Als je lid bent van de LadiesCup of de Damesdag kun je over en weer, zonder mededinging kostenloos meespelen.
Bij bijzondere wedstrijden zijn de eventuele extra kosten (eten, greenfee bij uitjes etc.) voor eigen rekening.

Ben je nog geen lid van de Damesdag of LadiesCup en wil je af en toe een keer willen meespelen dan betaal je € 5,- per keer.  Heb je belangstelling om lid te worden neem dan contact op met 1 van onderstaande commissieleden.

Marike Camps   tel: 0610933693      email: m.denneboom@ziggo.nl
José Hinne         tel: 0633686997      email: jose.hinne@gmail.com