Ladies Cup

LadiesCup

De LadiesCup is voor dames die (o.a. vanwege hun werk) graag later op de dag willen golfen.
In de periode van begin april tot eind september spelen wij wekelijks vanaf 17.12 uur op de dinsdagmiddag een 9 holes wedstrijd.

Jaarlijks wordt er een gezellige vriendinnen-dag georganiseerd en een golfuitje naar een andere baan voor een 18 holes wedstrijd.

Eind september eindigen we het seizoen met een wedstrijd die niet meer meetelt voor de eindscore maar hebben we aansluitend een gezamenlijk etentje (welke deels uit de pot wordt betaald) en zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

In de periode van eind september tot begin april blijft het mogelijk om samen een rondje te golfen maar dan zonder wedstrijdelement. We starten dan vanaf 14.00 uur

Aanmelden wedstrijd
Je kunt je hiervoor wekelijks voor maandagavond 20.00 uur inschrijven via Proware op de site van GCC ’t Sybrook.  De flightindeling is vanaf dinsdagochtend zichtbaar op Proware.

Wedstrijdvorm
We spelen een non qualifying wedstrijd in flights van 3 personen. Wie wil kan de score zelf invoeren op de club of via golf.nl
Wekelijks wordt er gespeeld om de 1e plaats en wordt een klassement bijgehouden over het gehele seizoen. Je moet minimaal 8 keer hebben meegespeeld om mee te kunnen dingen naar de wisseltrofee. Degene met het hoogste gemiddelde wordt de kampioen.

Daarnaast wordt er elke eerste dinsdag van de maand gestreden om de neary en de longest.

Diegene die gedurende het seizoen de meeste birdies heeft gespeeld wordt beloond met een bijzondere prijs welke wordt uitgereikt tijdens ons afsluitende diner in september.

Uiteraard dienen de golfregels en etiquette te worden nageleefd. Let ook op de local rules!

Samen eten
De golfwedstrijd wordt serieus gespeeld maar naast prestatie vinden we ook gezelligheid en ontspanning belangrijk.
Daarom is er na elke wedstrijd gelegenheid om nog even na te kletsen onder het genot van een drankje en kun je, als je wilt, genieten van een speciaal voor ons samengesteld menu voor eigen rekening.

Lid worden?
Ben je nog geen lid van de Damesdag of LadiesCup en wil je af en toe een keer willen meespelen dan betaal je € 5,- per keer.

Lidmaatschap kost €15,- per jaar. Dit bedrag kan worden overgemaakt op ons rekeningnummer: NL15INGB0660740761 t.n.v. M. Camps onder vermelding LadiesCup en de naam zoals je bij ons bekend bent. 

Heb je belangstelling om lid te worden van de LadiesCup neem dan contact op met 1 van onderstaande commissieleden.

Marike Camps   tel: 0610933693      email: m.denneboom@ziggo.nl
José Hinne         tel: 0633686997      email: jose.hinne@gmail.com

Als je lid bent van de LadiesCup of de Damesdag kun je over en weer, zonder mededinging kostenloos meespelen.
Bij bijzondere wedstrijden zijn de eventuele extra kosten (eten, greenfee bij uitjes etc.) voor eigen rekening.