Ladiescup uitje naar Winterswijk

Ladiescup uitje naar Winterswijk

Sinds maart ben ik lid op het Sybrook en speel ik mee met de Ladiescup, een gezellig groep dames, die samen op dinsdagavond negen holes golfen en gezellig een hapje eten. Jaarlijks organiseren zij ook een uitje en dat was afgelopen vrijdag naar Golfclub Winterswijk. Onder leiding van Jose en Marike togen wij met vijftien dames naar deze club. Blijkbaar was er er volksfeest in Winterswijk, waardoor het erg rustig was op de baan, of zou de weersvoorspelling er ook mee te maken hebben gehad?

Na een lekkere bak koffie met appeltaart werd besloten een half uurtje later te starten i.v.m. een zware regenbui, wat zeker ten goede kwam aan de Golfshop, want die zag de omzet oplopen. Uiteindelijk gingen wij met vijf flights de baan in. In het begin was het nog een beetje spannend, want het bleef toch ook nog wel dreigend of het zou gaan onweren. Gelukkig werd ’t na een half uurtje droog en hebben wij lekker rustig kunnen spelen in prima weer.

 

Sinds ik op het Sybrook lid ben, speel ik gelukkig weer meer en merk ik dat ik weer beter in mijn spel kom, zo ook dus afgelopen vrijdag. Ik kende de Winterswijkse baan van de competitie en dat was zeker in het voordeel. Tijdens de 18 holes ben ik één bal kwijt geraakt en kon ik verder mijn fouten goed herstellen. Ik had zelfs nog een chip in om een bogey te kunnen maken. Al met al super gespeeld en dat eindigde in een eindscore van 40 stablefordpunten. Met handicap 16 betekent dat ook dat nu weer gezakt ben naar 15.4. Het gaat weer de goede kant op!

Daarna hebben wij natuurlijk nog heerlijk gegeten en was de dag compleet. Via deze weg bedank ik natuurlijk nogmaals de organisatie Jose en Marike en mijn flightgenoten. Nu op naar de Feestweek op het Sybrook, ik ben benieuwd en heb er zin in!

 

Erie Arends