LadiesCup 2018

LadiesCup 2018

Midden in een hittegolf even en stukje over de LadiesCup (wij spelen elke dindagmiddag/avond).

Dit jaar werken we voor het eerst met Proware.

Aanvankelijk was het voor iedereen even wennen, maar nu zien de meesten daar de grote voordelen van:

  • via internet opgeven voor iedere wedstrijd, op elk tijdstip.
  • zo nodig ook makkelijk afzeggen via internet.
  • meteen te zien hoeveel en wie er mee doen.
  • altijd te zien wie de startleiding heeft.

De naam van de startleiding en telefoonnr. is altijd erg handig als je ’s middags na 13.00 uur bedenkt dat je toch wel/ niet mee kan doen.  Even bellen en het is geregeld dat je toch mee kan spelen.

De LadiesCup is een erg gezellige groep dames, die samen ontspannen golfen hoog in het vaandel hebben staan.

De sfeer is voor iedereen erg belangrijk maar ondertussen wordt er toch ook aan een goede score gewerkt. De 1e prijs is steevast een golfballetje, waar iedereen stiekem op hoopt.

Dit jaar is het mogelijk om wekelijks te kiezen om 9 of 18 holes te spelen. Na afloop wordt er gezellig geborreld en eten we gezamenlijk (facultatief) op het Sybrook.

Uit het overheerlijke 4-keuze menu van de keukenbrigade is makkelijk iets lekkers te kiezen. De meeste dames nemen natuurlijk een gezonde salade ;-)) Wel met véél friet en mayonaise!!

De laatste LadiesCup dag valt op 25 september we starten dan iets vroeger i.v.m. het licht. Deze dag sluiten we de LadiesCup af met de prijsuitreiking voor de beste speelsters van dit seizoen.

Uiteraard met een prima verzorgd 3 gangendiner waar vrijwel iedereen bij aanwezig is.

Aan het einde van het seizoen wordt er traditioneel een uitstapje geregeld naar een andere golfclub. Voor dit jaar is het nog niet bekend waar we naartoe gaan, maar dat het gezellig wordt is al zeker!

Denk je nu: ik zou ook graag wekelijks willen meespelen, meld je dan aan! Op de website van de LadiesCup staat hoe je dit kunt doen.

Veel golfplezier!

Namens de LadiesCup commissie

Marike Camps