Ladies Cup Jaarafsluiting

Ladies Cup Jaarafsluiting

Op dinsdag 22 september 2020 werd de laatste keer dit seizoen voor de Ladies Cup gespeeld. We hebben in een uitzonderlijk mooie zomer steeds weer volop kunnen genieten van leuke, spannende competitie en gezellige avonden.

Bij het traditionele afsluitende diner werden de seizoenwinnaars bekend gemaakt. Het birdy-klassement is gewonnen door Francis Huuskes. In het overall Ladies Cup klassement eindigde Martha Haverkamp op de derde plaats, Marike Camps mag zich het komende jaar vice-kampioen noemen en Renate Oosterveld kreeg dit jaar als seizoen winnares de wisseltrofee uitgereikt. Beide winnaressen kregen als permanente herinnering nog een fraai glazen kunstwerk gemaakt door Marike Camps. De Ladies Cup winnares had voor haar medespeelsters ook nog een klein cadeau in petto: een doosje met ballen voor iedereen en de commissie José Hinne en Marike Camps werden met een mooie fles wijn bedankt voor hun uitstekende organisatie.

Ook veel lof voor de catering van ’t Sybrook, die ons in deze tijden van de coronacrisis toch steeds op veilige afstand heeft voorzien van heerlijke diners en bijbehorende drankjes.