Laatste competitiedag. Dames 1 Kampioen?

Laatste competitiedag. Dames 1 Kampioen?

Zondag 6 mei werd er weer vroeg verzameld om samen op de laatste competitiedag af te reizen naar de Hattemse golfclub. Met toch wel een lichte spanning troffen wij elkaar, want als we winnen zijn we kampioen. Als het aan het weer zou liggen waren we sowieso al kampioen geweest, de hele dag geen wolkje aan de lucht is toch wel heel lekker om de competitie mee af te sluiten. En een mooie dag dat werd het.

Van de foursomes mag ik wel zeggen dat deze goed verliepen, wanneer je om 11.15 al op het terras kan gaan zitten dan doe je iets wel goed. 6-0 voorsprong gingen wij de singles in, waar sommigen al riepen dat het niet meer mis kon gaan waren anderen wat voorzichtiger met deze uitspraken, het is immers golf je weet het maar nooit. Ik (Leonie) was redelijk vroeg klaar en kon de helft van de dames nog door de turn zien gaan, het was op dat moment 8-0 dus nog 1 single winnen en we waren kampioen. De rest van de singles waren nog wel een stuk spannender zij stonden bijna allemaal all square of down, kan dit dan nog echt misgaan?

Natuurlijk niet! Sylvia won haar partij met mooie cijfers, toen was het zeker. Wij zijn kampioen! Uiteindelijk winnen wij als team met een sterke 15-3 waardoor we deze competitie ongeslagen zijn gebleven, super gedaan team! Een team om trots op te zijn!

Afsluiting was erg gezellig, lekker eten  met erg leuke en creatieve speeches. Mooie bos bloemen erbij gekregen, echt super. Nu weet ik dat dames van de andere competitie teams in onze poule ook mijn geschreven stukjes lezen, dus dames ook nog even via deze weg heel erg bedankt voor een gezellige competitie!

Om de avond echt af te sluiten zijn wij nog naar de eigen club gegaan om met dames 1 (27 holes) een drankje te gaan drinken, dames jullie ook gefeliciteerd met jullie kampioenschap! Aankomende daar wisten wij niet wat ons overkwam, een aantal heren van de Koepel en van de Twentsche hadden het blijkbaar op zich genomen om een feestje voor ons te bouwen. Zij vertelden dat het voor hen heel normaal was om een enorme speaker mee te nemen op de laatste competitiedag.

Ook heren 1 was nog even van de partij om met ons een drankje te komen drinken om het kampioenschap te vieren, ze waren zelfs nog op hun weg terug gestopt om voor ons bloemen te halen, bedankt heren heel erg attent van jullie!

De competitie zit er voor ons nog niet op, wij mogen op 26 (en misschien 27) mei promotiewedstrijden gaan spelen voor de hoofdklasse. Op welke baan en tegen wie is nog niet bekend, dat hopen we snel te horen. Wij gaan natuurlijk ons uiterste best doen in deze promotiewedstrijden! U hoort van ons na 27 mei hoe het verlopen is.

Leonie Richter,

Dames 1 (36 holes)