Komt u a.s. zaterdag ook kijken bij de Lonneker Staete Junior Cup (LSJC)?

Komt u a.s. zaterdag ook kijken bij de Lonneker Staete Junior Cup (LSJC)?

Aanstaande zaterdag 16 juni staat de Lonneker Staete Junior Cup (LSJC) weer voor de deur. Golfbaan Het Rijk van Sybrook ligt er prachtig bij, met speciaal voor deze dag uitgezette pinposities is deze in absolute wedstrijd conditie. En er zijn leuke prijzen te verdienen. De weersverwachting is ook prima voor zo’n sportieve dag.

De LSJC is uitgegroeid tot een van de modernste jeugd-opens van Nederland. Zo wordt er bijvoorbeeld, samen met alle vrijwilligers, gezorgd voor live-scoring op grote beeldschermen zodat iedereen kan meegenieten van de geweldige scores van de jeugd.

Bij deze nodigen wij u allen dan ook hartelijk uit om te komen kijken. Er komt jeugd uit heel Nederland met handicaps uiteenlopend van 24 tot en met -0,5. Toch strijden ze allemaal voor de mooie prijzen en The Green Jacket, wie mag hem dit jaar dragen? Samen met circa 25 vrijwilligers zijn de jeugdcommissieleden zeer betrokken en vastberaden om er ook dit jaar weer een succes van te maken. Kortom genoeg redenen om aanstaande zaterdag 16 juni een kijkje te nemen. We lopen de Zuid-Oost lus en de eersten starten vanaf 10.00 uur. Tot zaterdag!