Keuzemogelijkheid afslag diverse kleuren tees

Tijdens de ALV van maart jongstleden hebben we toegezegd om bij het inschrijven bij de wedstrijden de keuze van de teekleur mogelijk te maken.

 

Het is natuurlijk ook wel eens goed om het verschil in kleur uit te proberen. De kleuren zijn immers voor alle golfers ingemeten op basis van de handicap. Vaak is de keuze ook een emotionele beslissing, “we willen immers niet van een dames tee afslaan”. Van de andere kant weten we ook heel goed dat, naar mate we ouder worden, we aan lengte op onze slagen inboeten. We weten ook dat we graag een goede wedstrijd spelen. Dan lijkt de keuze niet zo moeilijk om dat mogelijk te maken met een goede keuze van de kleur van de tee.

Onderstaand advies van NGF neemt u ook mee in dat deel van uw keuze. We adviseren u om dit eens goed te lezen.

 

Het programma IntoGolf maakt dit inderdaad mogelijk. Vanaf 8 mei aanstaande gaan we deze mogelijkheid testen. Bij het inschrijven van de wedstrijd dient u dan wel de kleur van de gewenste tee aan te geven. Uw wedstrijdkaart zal dan rekeninghouden met de tee van uw keuze.

 

Mocht dit een goede werking blijken te hebben en we zijn er allemaal tevreden over dan overwegen we uiteraard om dit model te handhaven.

 

Het is wel van belang om bij uw keuze de adviezen van NGF te volgen. Dit advies vindt u op de website van Golf.nl. Daar kunt u ook het volledige document bekijken.

 

Houdt u dan nog vragen over, dan weet Wim Abbink daar ongetwijfeld een antwoord op.