Keuken Het Rijk van Sybrook straalt in artikel Golfkrant

De leden van ’t Sybrook wisten het natuurlijk al veel langer, maar Erwin Eenink heeft met zijn team een lovende recensie gekregen in de Nederlandse Golfkrant. Voor de “Bon Appetit” Cup was de gratis golfkrant aanwezig bij de ledenproeverij op vrijdag 26 februari jongslede. Tijdens deze proeverij heeft de jury alle gerechten van het komende voorjaar mogen voorproeven.

De reacties waren ronduit lovend. Dat begon al bij de vriendelijke ontvangst door Danielle. Ook de eerste witte wijn (Marrenon Les Grains) werd als zeer positief beoordeeld. Daarna de voorgerechten: Eendenborst, Gamba’s, Tonijn en zelfs het Bietensoepje kregen allemaal positieve kritieken. Erwin geeft in het artikel aan goed naar zijn leden te luisteren. Koken op authentieke wijze en met gebruik van versie ingrediënten is daarbij het toverwoord.

Vanuit de vereniging kunnen we dit beeld alleen maar bevestigen. De kwaliteit van onze keuken hoort bij de top van de Nederlandse golfbanen. Of het nu een drukke Golfweek, een Heerencup van 50 man of een kleiner gezelschap betreft, voor ieder moment heeft Erwin en zijn team een passend gerecht.

Ook de hoofd- en nagerechten kregen een positieve beoordeling. Vooral de proeverij van lamsvlees werd gewaardeerd, gecomplementeerd door een volle rode Grand Marrenon.  

De vereniging feliciteert Erwin, Danielle en collega’s met deze waardering en verwacht dat de “Bon Appetit Cup” op korte termijn in de prijzenkast van Erwin te bewonderen zal zijn. Daarbij nodigen we alle leden uit om de keuken dit jaar uit te dagen tot het koken van prachtige gerechten. Dat inspireert Erwin alleen maar tot nieuwe ideeën en gerechten.

De redacteur noemde de leden van ’t Sybrook maar bofkonten. Hij heeft helemaal gelijk… 

De Nederlandse Golfkrant wordt periodiek (gratis) verspreid over de Nederlandse golfbanen. De laatste editie is gratis af te halen bij de pantry op Het Rijk van Sybrook. Zolang de voorraad strekt.