Karel van Lange winnaar Maandbeker 1

Pas enkele maanden lid en direct je auto mogen parkeren op de mooiste plek die onze club rijk is. Het overkwam Karel van Lange, die dankzij een zeer knappe ronde van netto 67 slagen beslag wist te leggen op de Maandbeker 1 titel van juni. 

Ruim 60 deelnemers stonden trappelend van ongeduld aan de start van de Maandbeker 1 + 2. Ze werden getrakteerd op een zonovergoten dag, 22 graden en een baan die almaar beter in conditie raakt. Daar komt nog bij dat de rododendrons  op dit moment vol in bloei staan, wat onze baan bij tijd en wijlen tot een waar schilderijtje maakt.

Er lagen dus mogelijkheden voor diegenen die hun HCP wilden verbeteren of broodnodige punten moesten verzamelen voor het Maandbeker klassement. Dit Maandbeker klassement wordt vanaf heden gesponsord door ‘The Wash’ met locaties in Enschede en Hengelo. De sponsoring komt geheel ten goede aan de afsluitende Finale van de Maandbeker, die gespeeld wordt in oktober. Deze dag wordt afgesloten met een mooi diner, dat mede door ‘The Wash’ wordt mogelijk gemaakt.  

Karel gaf in zijn speech aan mede lid te zijn geworden omdat hij ooit nog eens die bewuste parkeerplek wilde winnen. Nu hij deze doelstelling na slechts enkele weken heeft behaald moet hij op zoek naar een alternatieve doelstelling. Wellicht dat de Clubkampioenschappen Strokeplay & Stableford van 20 & 21 juni aanstaande uitkomst bieden…

De uitslag van Maandbeker 2 volgt z.s.m.

Uitslag Maandbeker 1
1e plek Karel van Lange Netto 67 slagen
2e plek Margreet Schreuder Netto 68 slagen
3e plek Martin Wermer Netto 70 slagen