Karel de Zoeten overleden.

Karel de Zoeten overleden.

Hij is op 75 jarige leeftijd overleden.

Als captain van team 2 senioren waar Karel vele jaren deel vanuit maakte, ben ik diep onder de indruk hiervan. Karel was jarenlang mijn vice captain ,alles wat we deden ging in overleg met hem. Hij coördineerde de competitie en deed ook de administratie hiervan. Daar genoot hij van, alles regelen en dan lekker spelen. Dat spelen was altijd heel serieus voor hem. Precies op de regels en aan sjoemelaars had hij een grote hekel. Tijdens de competitie viel altijd op dat veel mensen van andere clubs hem kenden en grote waardering voor hem hadden. Als team gaan we hem zeker missen, zijn goede humeur, zijn grappen, en natuurlijk ook zijn e-mailtjes. Maar zeker ook zijn adviezen in de baan,hij wist heel veel en gaf dat ook graag door.

Ook voor de vereniging is zijn overlijden een schok. Zijn naam staat op vele bekers en trofeeën. Hij was een graag geziene gast op onze golfbaan. Karel we zullen dat allemaal enorm missen.

Het laatste jaar was het moeilijkste voor jou, je lijf liet je in de steek en bij het laatste bezoek aan jou in De Posten in Enschede had je weinig hoop meer. Karel bedankt voor alles wat je voor en met ons hebt gedaan. We zullen aan jou blijven denken.

Koos Fahner
Captain team 2 senioren