Kampioen! Sybrook dames 3

Kampioen! Sybrook dames 3

Op 23 maart jl. begon onze competitie. Voor een aantal van ons was het de eerste keer, dus best spannend. We begonnen in Nijmegen en speelden tegen Winterswijk.

Afgelopen winter hadden we serieus les gehad van Marco en dat moest zijn vruchten afwerpen. Natuurlijk speelden we in de Sybrook outfit, dus aan de voorbereidingen kon het niet liggen.

Onder de bezielende leiding van onze captain Martha van der Vegt kon er ook organisatorisch niets misgaan. Zij dacht echt aan alles.

Het was een goed begin, want we wonnen de eerste wedstrijden heel overtuigend. De sfeer zat er goed in en we hadden een prachtige dag die afgesloten werd met een heerlijke maaltijd.

De weken erna was het weer ons minder goed gezind en moesten we heel wat buien trotseren en ook een behoorlijke nederlaag. Maar de stemming bleef super en we hadden weer gezellige tegenstanders: de Keppelse, de Lochemse en Nijmegen.

Op de laatste dag, donderdag 20 april waren wij gastvrouw en mochten dus niet spelen. Dat maakte de dag extra spannend, want wij stonden bovenaan en waren afhankelijk van de uitslag tussen de Keppelse en Nijmegen. Dat pakte in ons voordeel uit, want Nijmegen won van de Keppelse.

Wat waren we opgelucht en blij.
De vereniging verzorgde weer op uitstekende wijze de koffie met krentenwegge. Het Rijk had zelfs een setje golfaccessoires voor de gasten.
Aan het einde van de dag hebben we met de 5 teams genoten van een heerlijk Italiaans buffet. Er werd nog uitgebreid nagepraat en geborreld.

De eerste plaats betekent promotie naar de volgende klasse. Ook daar gaan we weer volop van genieten. We zijn een (h)echt team gebleken en dat is fantastisch.

Martha van der Vegt, Prudie Dubbeldam, Jacqueline Wolsky, Patricia Oosthout, Ida Schutte, Hanneke Assink, Hanneke Evenhuis en Maria aan de Stegge