Kampioen! Dames 1 senioren 27 holes

Kampioen! Dames 1 senioren 27 holes

Daar stonden we dan donderdag 20 april! Alle golfspullen en wij samen in het busje 🚐 van onze Annie. Bepakt en bezakt om alle weersomstandigheden te trotseren!
In alle vroegte vertrokken om op tijd te zijn op golfbaan Heelsum waar we gingen strijden om het kampioenschap. Wij stonden na 3 wedstrijden te hebben gespeeld 1 wedstrijdpunt voor op de dames van Driene. En ……. dat was ook de tegenstander deze laatste wedstrijd, de ontknoping!

Dat het een nek-aan-nekrace is geworden blijkt niet uit de eindstand. 2 greensomes werden in de ochtend op de laatste hole beslist, echter gelukkig in ons voordeel en de stand na de greensomes was dan ook 6-0!!!

Maar dan moet je na zo’n overheerlijke lunch weer aan de bak voor de 18 holes single. Een voor één gingen we de baan in en na 2 overduidelijke overwinningen van ons zijn er wederom 4 wedstrijden op de laatste hole beslist! 1 gehalved ( onze Annie en Elly van Driene, zie foto) , 1 gewonnen en 2 verloren. Maar de buit was dus allang binnen: eindstand 13-5 voor ons! Met de sportieve dames van Driene zijn we lekker aan de borrel gegaan om het kampioenschap te vieren. ‘S avonds genoten van het heerlijke eten , in de bloemetjes gezet en opgetogen huiswaarts gekeerd!

Zo jammer voor ons dat de 27- holes wedstrijd tot het verleden gaat behoren.

Maar vol goede zin gaan we toch volgend jaar weer door!

Marianne Besseler, captain Dames 1 Senioren