Jubileum-jeugdkamp + fotoalbum

Jubileum-jeugdkamp + fotoalbum

Afgelopen weekend, op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2017 was er voor de jeugdleden van ’t Sybrook het grote Jubileum-Jeugdkamp , waar al vele jonge golfers weken naar uit keken. Ongeveer 30 jongens en meisjes deden mee aan een heerlijk weekend golfen en andere leuke activiteiten ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van GCC ’t Sybrook.

Op zaterdagochtend werden de jeugdleden en hun ouders door de jeugdcommissie van het Sybrook ontvangen op het terrein van de Universiteit Twente te Enschede. De jeugdcommissie was  al erg vroeg uit de veren om het kampterrein te inspecteren en in orde te maken. Van zaterdag op zondag werd er namelijk in de blokhutten op het Universiteitsterrein geslapen. Nadat iedereen was gearriveerd werd er met alle deelnemers geluncht. Deze lunch werd gedeeltelijk verzorgd door de Broodbode en Albert Heijn uit Oldenzaal, waarvoor hartelijke dank! Alle deelnemers hebben er ontzettend van genoten en iedereen waardeerde het enorm dat deze lunch door deze sponsoren werd aangeboden.

’s Middags werd er een  9-holes wedstrijd  gespeeld met als afsluiting een heerlijke BBQ op ’t Sybrook. Nadat de buikjes mooi rond waren gegeten was er een korte prijsuitreiking . Tot zijn eigen grote verbazing won Sven in ’t Veld deze wedstrijd  en werd door hem de vraag gesteld of het wel eerlijk was voor de overige kinderen. Een ontzettend leuke en lieve reactie, maar Sven won terecht deze wedstrijd met de meeste stablefordpunten.  

Terug bij de blokhutten werd iedereen verrast met een heerlijk ijsje van Van der Poel. Geschept door onze eigen Maarten! Daarna werd iedereen door Irma  bij elkaar geroepen om “het suikerklontjesspel” uit te leggen. Elk groepje ontving 20 suikerklontjes, daarna werd iedereen ergens op het UT terrein gedropt  om vervolgens de weg weer terug te vinden naar de blokhutten. Zodra je onderweg een Vos tegen kwam,  moest er een suikerklontje ingeleverd worden. De groep met de meeste suikerklontjes was de grote winnaar. Alle kids waren super enthousiast. Nadat iedereen weer veilig thuis was gekomen (zelfs de enkeling die nog een duik in de vijver met fontein waagde), kon er lekker gedanst worden op een paar heerlijke nummertjes in de boerderij, of te wel een ouderwetse Disco! De oudere jeugd waagde zich aan een spelletje bierpongen. Die nacht was het nog lang onrustig…….

Helaas ging op zondag om 7:30  uur de wekker weer stevig af en zat iedereen keurig, al dan niet fit, om 8.00 uur aan het ontbijt  De een  nog te slapend, de ander alweer vol met energie.  Die energie was ook wel nodig want vanaf 10.00 uur werd er geklommen worden bij Avatarz. Dit was voor de meesten toch wel een geweldige ervaring. Lekker tussen de bomen door op wel elf meter hoogte. Bij het laatste parcours zat zelfs een zipline van wel 180 meter lang. Hier kon je op 11 meter hoogte vanaf springen zodat je weer bij het beginpunt uitkwam. ’s Middags stond er nog een verrassende 5 holes wedstrijd te wachten. Bij deze wedstrijd kon je op elke hole met een andere soort sport afslaan. Zo kon je op hole 1 beginnen met een tennisbal en racket en op de volgende met een voetbal, vanuit dit punt werd er vervolgens verder gegolfd.

Om 16.00 uur werd iedereen door de ouders opgehaald en kon iedereen, inclusief jeugdcommissie,  moe, maar erg voldaan het mandje in om aan welverdiende rust te beginnen.

Tijdens het hele weekend zijn er ook foto’s gemaakt, heeft u deze nog niet ontvangen en wilt u ze toch zien? Stuur dan een mail naar sybrookjeugdcommissie@gmail.com

er zijn geen afbeeldingen gevonden