Joep Kockmann wint Maandbeker 1

Joep Kockmann wint Maandbeker 1

Met netto 68 heeft Joep Kockmann (hcp 5,4) de maandbeker van september gewonnen. Hij had met 76 slagen en maar liefst 4 birdies ook de laagste bruto score. Remco Postma (hcp 13,3) werd met  69 netto verdienstelijk tweede en Leonie Richter (hcp 7,6) werd derde met netto 72.

Er stond veel wind en dat werd blijkbaar als lastig ervaren, getuigen de CBA van -1. Joep verspeelde met nog 3 holes te gaan nog bijna zijn overwinning. Tot en met hole 15 zuid speelde hij level par. Mentaal  doet dat blijkbaar toch wat met een golfer. Er volgde helaas dubbel bogeys op zuid 7 en 8 en een teeshot op zuid 9 in het water. Met een fenomenale chip redde Joep toch nog zijn par en dat leverde hem uiteindelijk de winnende score op.

In het klassement is er weinig veranderd. De top 3 verandert nauwelijks. Tim Huuskes en Tim Nuyts waren niet van de partij en Renate Kamphuis kwam niet tot een echt goede score.
Maandbeker 2 over 9 holes werd gewonnen door Ko Zurink (hcp 28,9) met 17 stablefordpunten. Tweede werd Ben van Neerijnen (hcp 17,6) eveneens met 17 punten en derde werd Erwin Kamp (hcp 20,5) met 16 punten.

Het klassement is bijgewerkt.  Klik daarvoor hier. In oktober volgt nog één reguliere Maandbeker op zaterdag de 3e, waarna op zaterdag 17 oktober de finale wordt gespeeld. Het klassement is de afgelopen maanden weer helemaal in elkaar gekropen!

Aankomend weekend staat de Golden Ram op het programma. Een van de oudste wedstrijden van onze club die traditioneel druk bezocht wordt! De Golfen Ram is een teamwedstrijd, waarbij in koppels van 2 FBBB tegen PAR wordt gespeeld. U kunt zich individueel, of per team opgeven.

In het weekend 26 – 27 september worden de Clubkampioenschappen Matchplay gespeeld, een van de hoogtepunten van ons golfseizoen. Een mooie en tevens leerzame ervaring voor iedere golfer. Daarnaast is in Matchplay alles mogelijk, dus wie weet… Joep is in ieder geval vol vertrouwen na zijn prachtige ronde van netto 68!