Jeugdwedstrijd herfst 2016

Jeugdwedstrijd herfst 2016

Zondag 30 oktober 2016, een heerlijke herfstdag met droog weer en soms een klein zonnetje. De dag dat de herfstwedstrijd voor de jeugd is gespeeld. Er was weer keuze uit een drietal wedstrijden, 18-holes, 9-holes en 4-holes.

18-holes
De lussen Noord-Zuid werden gespeeld – in de vorm van Fourball Betterball – door 16 deelnemers. Hierbij waren ook drie vaders aanwezig. Een drietal birdies zijn weer geslagen! Zo fijn om te zien dat veel jeugdleden een mooie groei doormaken.

De uitslag is alsvolgt:

  1. Nick Richter en Xander Knol
  2. Wout Olde Weghuis en Joris Spanjer
  3. Mert van Duin en Peter van Duin

9-holes
De iets jongere jeugd heeft 9-holes gelopen op Noord, ook in tweetallen. Ze mochten zich opgeven met een familielid of met een vriendje, er werd een Foursome gespeeld. Ook hier heeft een aantal ouders meegelopen, waar wij heel blij mee zijn. Genieten van de golfsport samen je kind of kleinkind, hoe mooi kan het zijn! De laatste flight werd door een jeugdcoach begeleid, Karel bedankt weer.

De uitslag van deze wedstrijd:

  1. Pien Konter met haar vader Rene Konter
  2. Gijs Jansen met zijn vader Matthieu Jansen
  3. Aimée Luna van den Heuvel met haar vader Francisco Luna

4-holes
Als laatste zijn de allerjongsten gestart, ze kwamen natuurlijk als eerste weer binnen. Na 4 holes gelopen te hebben (afgeslagen van de oranje tee) kwamen ze tevreden weer terug bij het clubhuis. Gelukkig mochten we hier ook weer een groot aantal ouders en grootouders  en een jeugdcoach begroeten, zij zijn meegelopen met de flights om te helpen met de regels en met de telling. Helaas konden ze bij deze wedstrijd niet meespelen, daar was geen speelruimte voor. Er waren in het totaal drie flights van vier of drie kinderen. Ze speelden als flight tegen elkaar.

De uitslag:

  1. Floris Nas/Jip Kockman/Sven in het Veld/Mick in het Veld
  2. Gijs Eenink/Jort Oude Hilbert/Gijs Hoogerhuis/Mats Konter
  3. Lars Varvik/Ruben Poorthuis/Senne Gering

Iedereen bedankt voor het deelnemen aan deze wedstrijden, er was deze keer een mooie opkomst. Hopelijk zijn jullie er de volgende wedstrijd weer bij en neem dan ook je teamgenootjes/lesgenootjes mee, hoe meer deelname hoe gezelliger en leuker de wedstrijd wordt. Het is de sinterklaaswedstrijd op zondag 27 november as. Je kunt je opgeven via proware of via de mail op sybrookjeugdcommissie@gmail.com. Tot dan!

PS: De “Glow in the Dark”-wedstrijd is verplaatst van november dit jaar naar 11 maart 2017. Dit is echt de allerleukste wedstrijd van het jaar, golfen in het donker met een lichtgevende bal en in een baan die verlicht is met fakkels !!! Inschrijven dus (staat al in proware dus het kan).

unnamed-4 unnamed-3 unnamed-5 img_0915 img_0931 img_0927 unnamed-1