Jeugdwedstrijd 13 juni 2015

Afgelopen zaterdag werd er weer een van de maandelijkse jeugdwedstrijden gespeeld. Dit keer een 9 holes wedstrijd op de zaterdag in verband met de jeugdcompetitie op zondag. De aanvang van deze wedstrijd was, evenals het weer, veelbelovend! In eerste instantie waren er veel inschrijvingen en de zon zou schijnen. Maar hoe dichter de wedstrijd nabij kwam, hoe meer afmeldingen en hoe meer bewolking.

Het leek een beetje het verhaal van de 10 kleine negertjes: steeds opnieuw kwam per mail een afmelding. De een vanwege de proefwerkweek,  de ander vanwege de avondvierdaagse in Losser, familiefeestje, blessure of werk.  De jongens en meisjes waren gewoon veel te druk om ook nog eens te golfen. Uiteindelijk bleven er 10 echte “diehards” over om de wedstrijd te spelen.

Precies op onze starttijd om 13.00 uur kwam de regen met bakken tegelijk uit de lucht. Gelukkig (dankzij alle afmeldingen) kon  de wedstrijd een half uur worden uitgesteld. En eind goed, al goed, uiteindelijk  begon de zon te schijnen en de jongens kwamen lachend en kletsend uit de baan. Bovendien waren er ook nog eens goede scores. Hieronder de uitslag.

  1. Amanuël Inan
  2. Alang Wang
  3. Tim Nuyts