Jeugdspeler 2019: Gijs Jansen en Belofte 2019: Thijs Leeuw

Jeugdspeler 2019: Gijs Jansen en Belofte 2019: Thijs Leeuw

Speler 2019: Gijs Jansen

Gijs is 15 jaar en hij is het afgelopen jaar in handicap gezakt van 29 naar 19,1. Door het spelen van 11 qualifying wedstrijden ofwel qualifying rondes (kaart ingeleverd).

Gijs heeft meegespeeld met de Maandbeker 2 en deze zelfs een keer gewonnen, hoe knap is dat op deze leeftijd!

We zien bij hem een sportieve instelling, hij is in voor een praatje en heeft altijd een glimlach op zijn gezicht.

Als karaktertermen hadden de pro’s de volgende eigenschappen aangegeven: Rustig – Bedachtzaam – Sociaal en die zien we ook terug in de lessen en in zijn golfspel!

Gijs, je bent daadwerkelijk een voorbeeld voor de andere golfers door jouw inzet maar ook door jouw mentaliteit en eerlijkheid in het spel.

Gijs, van harte gefeliciteerd.

 

Belofte 2019: Thijs Leeuw

Thijs is onderdeel van een hele enthousiaste golffamilie (vader/moeder en zus), maar het gaat nu even om hem alleen. Want hij is uitgeroepen tot belofte van het jaar 2019! En dat voor een jongen van 11 jaar, mooi vooruitzicht!

Het handicap van Thijs is van 38 naar 28,1 gezakt in dit laatste jaar, hij heeft hiervoor gepresteerd in maar liefst 23 qualifying wedstrijden of rondes.

Ook bij Thijs hebben we even de karaktertermen van de pro’s nagezocht en daar staat: Sportief – Onvermoeibaar – IJverig. Prachtige positieve eigenschappen waar hij zijn leven verder op kan blijven bouwen.

Wij (jeugdcommissie en pro’s) denken dat jij Thijs, in de nabije toekomst zeker een goede golfer kunt gaan worden.

Thijs, van harte gefeliciteerd.