Jeugdcompetitie van start

Jeugdcompetitie van start

Afgelopen zondag is ook voor onze jeugd de competitie van start gegaan. Ze kregen het gelijk voor hun kiezen met een temperatuur van boven de 30 graden.

Ons 2e team van 18 holes moest naar De Lingewaelsche echter woensdag voor aanvang van de competitie trok het team van de Nunspeetse zich terug. Wat nu te doen? De oplossing was om tegen de gastvereniging te spelen. Dat hebben ze met verve gedaan. Voor velen was het een eerste kennismaking met de competitie. Ze hebben met 12-4 gewonnen. Gelijk een visitekaartje afgegeven. Ook ons 1e team van 18 holes deed gelijk van zich spreken, na de overstap van 36 holes naar 18 holes, en aangevuld met een 3-tal nieuwe spelers werd ook de eerste wedstrijd gewonnen, maar nu wel om competitiepunten. Ze wonnen met 9-7. Ook dit team krijgt te maken met een team dat zich heeft teruggetrokken. De Twentsche trok zich zaterdag voor de competitie terug. Dus beide teams van 18 holes bestaan deze competitie uit 4 teams.

Dan ons vlaggenschip Sybrook 1 deze spelen 36 holes. Met een vrijwel nieuwe samenstelling maar nog wel met Leonie en Nick Richter en Nout Vos begonnen zij de competitie een klasse lager dan vorig jaar. Helaas moest Nout Vos afhaken met een rugblessure. Gelukkig hadden we nog een vervanger Jochem ter Bogt nam de plaats van Nout Vos in. Ook zij wonnen hun eerste wedstrijd 7-5.

Een goede start van de eerste competitiedag voor alle teams. Top gedaan. Op naar de volgende wedstrijd. Het 1e team 18 holes en het team 36 holes zijn 16 juni gastheer/vrouw en het 2de team 18 holes gaat dan naar Zwolle om tegen De Lingewaelsche te spelen maar dan om competitiepunten.