Jeugdactie golfweek 2021

Jeugdactie golfweek 2021

Na een jaar afwezigheid hebben we afgelopen week allemaal weer “ouderwets” kunnen genieten van onze jaarlijkse golfweek. Net als in vorige edities maakt de Jeugdcommissie van deze week gebruik om een mooi bedrag voor de jeugd op te halen.

Al jaren is onze trouwe ballensponsor deze week “Broekhuis auto’s Enschede”, hiervoor zijn we ze zeer dankbaar aangezien we zonder hen deze sponsoractie niet kunnen organiseren. Met de opbrengst van deze actie kunnen we voor de Sybrook jeugd leuke activiteiten en wedstrijden blijven organiseren en nieuwe materialen aanschaffen, zodat we onze jeugd enthousiast houden voor de golfsport. 

Op de Dames- en Herendag in de Golfweek zaten 3 van onze jeugdleden op Oost 5 te wachten tot alle wedstrijdspelers langskwamen. De actie hield in dat een deelnemer 5 euro inlegde en hiervoor als bedankje een bal ontving, met als doel de bal op de green te slaan om nog een extra bal als prijs te winnen. Waarna de jeugdspeler ook nog een bal sloeg om te kijken of ze de bal ook op de green konden slaan, dit bepaalde de “prijs” van de deelnemer aan de actie. Doel hiervan was om de dames en heren te laten zien wat voor talent onze jeugd in zich heeft, en als we de jeugd zo hoorden is ze dat goed gelukt. 

Uiteindelijk heeft de jeugd op deze twee dagen in totaal 750 euro opgehaald, wat natuurlijk een fantastisch bedrag is waar we zeker leuke activiteiten van kunnen organiseren.

Via deze weg willen we namens de jeugd alle dames en heren bedanken voor hun deelname! Hopelijk zien we u allemaal weer terug tijdens de Golfweek in 2022.

De Jeugdcommissie