Jeugd Regelquiz, info omtrent competitie 2016 en klimmen met de jeugd !

Op zondag 21 februari jongstleden hebben we eerst een groot aantal jeugdleden getest op hun theoretische kennis door middel van een regelquiz. Natuurlijk is er onderscheid gemaakt in leeftijd. De oudere jeugd kreeg andere vragen voorgelegd dan de jongste leden. En zelfs de twee zesjarige jongens hebben het (met een beetje hulp van Bart Swalue) er prima van af gebracht!

In de andere ruimte werden de ouders van de competitie-spelende jeugd op de hoogte gebracht van alle informatie omtrent de competitie in 2016.

Nadat we op ’t Sybrook met z’n allen heerlijk hebben geluncht zijn we naar de klimmuur bij Arque in Enschede gegaan. Als jeugdcommissie hadden we bedacht dat we elk jaar een leuke (mid)dag willen gaan organiseren met alle jeugd, waarbij zij iets kunnen doen wat niet met golf te maken heeft. Dit jaar hebben we dus gekozen voor het leren klimmen op een klimmuur.  Bij Arque hebben ze dan ook naar hartelust kunnen klimmen.IMG_6831

Beneden ga je de klimmuur op, gezekerd door een volwassene, totdat je vindt dat het wel voldoende is. Je zegt dan “blok” en langzaam laat diegene die jou zekert je naar beneden zakken. Dit is een zware klus, zwaar voor je bovenbenen, maar zeker ook voor je handen, armen en vingers. Bovendien is het van belang dat je veilig naar boven kunt klimmen, dus dat het zekeren goed verloopt. Boven kun je een kleiner stukje klimmen zonder dat daar een ander persoon voor nodig is. Er liggen daar dikke matten onder zodat je je zou kunnen laten vallen zonder pijn te doen. Hier is heerlijk geravot door groot en klein. Tussendoor een versnapering en samen hebben we een heerlijke actieve middag gehad.

Hieronder staan links van 360-graden-foto’s , dus je kunt helemaal rond kijken. De jeugd is aan het klimmen.

https://www.panono.com/p/Nj6cOo7Yuv0X

https://www.panono.com/p/K0DFnK6YIf13

https://www.panono.com/p/ZTZ1WWzNIVwM

https://www.panono.com/p/npzOAwknk74U

https://www.panono.com/p/ABosUI9F7B0C

https://www.panono.com/p/zPNtyF4yYzym

https://www.panono.com/p/tTOTux5lMLZ1

https://www.panono.com/p/9irjSPvHGGuG