Jeugd heeft veel plezier op Hooge Graven

Jeugd heeft veel plezier op Hooge Graven

De 5 weken JTTO zitten erop. Naar de eerste twee wedstrijden waarover reeds is verteld, nu een kort verslag van de resterende 3.

De eerste was op De Koepel, waar Luuk, Jort, Max en Sven (als invaller voor Pien), gingen spelen. Pien blijkt voor langere tijd uitgeschakeld te zijn, wat jammer is voor haar en het Team, dus Pien beterschap. Luuk won met een punt verschil en bracht 2 punten binnen, voor de andere 3 bleek de tegenstander “t Zelle (vorig jaar kampioen) vandaag te sterk.

De tweede wedstrijd was bij De Graafschap in Lochem. Het team voor de dag bestond uit Aimee, Jort, Wout en Luuk. Helaas had onze tegenstander De Hooge Graven, maar twee spelers, waardoor Aimee tegen Wout mocht spelen voor de fun, maar wel 4 punten kregen. Ook Luuk en Jort wonnen en hadden we de maximale 10 punten binnen.

De laatste wedstrijd bij De Hooge Graven was spannend omdat zowel De Graafschap als ’t Zelle nog eerste konden worden en wij onze vierde plek (2 punten voor op Winterswijk) moesten verdedigen. De buienradar beloofde niet veel goeds in Ommen, maar gelukkig voor ons team begon het pas op de laatste holes echt te regenen.

Wat de reden ook was; putters niet hot, geen zon, te veel bunkers en bos, maar wel plezier in het spelletje, maar Gijs, Max, Aimee en invaller Milan konden niet voorkomen dat Winterswijk ons voorbij is gegaan en we naar weer een plezierig jaar JTTO eindigen op de vijfde plek.

Kampioen werd wederom ’t Zelle wat net De Graafschap voorbleef. Na het snackbuffet, wat we ons lieten smaken, werden de prijzen uitgereikt. We gaan met veel golfplezier, direct in voorbereiding op een volgende editie van de JTTO 2017.

Aimee, Luuk, Wout, Gijs, Max, Jort, Sven en Milan.