Jeroen Stevens op bezoek bij het Sybrook

Op ­woensdag 10 februari­ was de directeur van de NGF te gast op onze club. Eigenlijk is het nu de KNGF, want sinds kort mag onze golffederatie het predicaat “ Koninklijke” voeren.

Bij het gesprek waren van onze club aanwezig onze voorzitter Felix Reijken, de vice­ voorzitter Henk van der Vegt, Pauline Heskamp, die de voorzitter is van de Handicap­ en Regelcommissie, en de beoogde nieuwe voorzitter van onze vereniging Henk van der Sijs. Van het Rijk van Sybrook woonde de directeur Eric van der Zwaluw de bijeenkomst bij.

Tijdens het gesprek kwamen diverse onderwerpen aan de orde, zoals de toekomst van de golfclubs, het belang van aantrekken van nieuwe leden, de jeugd en hoe deze enthousiast te maken voor het golf, maar ook bij voorbeeld hoe je om kunt gaan met de selectie van leden voor de diverse competitieteams.

Alle aanwezigen vonden het een nuttige bijeenkomst en een woord van waardering is zeker op zijn plaats richting de directeur van de KNGF voor de moeite die hij neemt om met alle aangesloten clubs dit soort gesprekken te voeren.

Henk