Jeroen Nuyts maakt plaats voor …………. Tim Nuyts in de jeugdcommissie

Na 8 jaar met veel plezier de jeugd van het Sybrook begeleid te hebben moet Jeroen Nuyts zijn taken in de jeugdcommissie wegens drukke werkzaamheden neerleggen.

Ik heb het met veel plezier gedaan maar het afscheid van mijn zoon uit de jeugd is een mooi moment om plaats te maken voor anderen, zegt Jeroen. Ik sluit niet uit dat ik ooit nog weer wat voor de jeugd ga doen en zal ook zeker jeugdcoach blijven. Ook blijf ik mij nog inzetten om jeugdsponsoren te zoeken, maar voor nu is het verder even genoeg. De jeugdcommissie staat volgens mij ook als een huis momenteel en ik heb er ook alle vertrouwen in dat het alleen nog maar beter wordt.

Alhoewel dit niet bij mij weg komt, is het wel heel leuk om te zien dat Tim nu het stokje over gaat nemen. Ik denk dat het goed is dat oud jeugdleden, die nog recent weten hoe het in de jeugd eraan toegaat, hun aandeel leveren. Zo blijft de spirit erin. Hij heeft net zijn studie Commerciële Economie afgerond en wil nog verder studeren, zeer waarschijnlijk in Enschede, waardoor hij naast golfen in het 1e herenteam ook nog vaak op de club zal zijn.

Tim vult aan: Ik hoor altijd dat ik een voorbeeld ben voor de rest van de (jongere) jeugd, dat is goed om te horen maar ik denk dat ik de stem van de jeugd zelf in kan brengen in de jeugdcommissie. Qua leeftijd sta ik dicht bij de meeste spelers. Ik weet dat het veel werk is en hoop dat ik voorlopig de tijd ervoor kan blijven vinden.

Het slotakkoord is voor Jeroen die stelt: toen Tim 8 jaar geleden lid werd was er nauwelijks draagvlak voor de jeugd. Ik moet de leden en ook zeker Het Rijk complimenteren dat er begrip is gekomen voor de aanwezigheid van jeugdleden. Per slot van rekening heeft de jeugd de toekomst, nietwaar?

thumb_IMG_6234_1024