Jaarprijzen Jeugd 2017 voor Jip Kockmann en Leonie Richter.

Jaarprijzen Jeugd 2017 voor Jip Kockmann en Leonie Richter.

Na de prijsuitreiking van de Herfstwedstrijd werden de jaarprijzen uitgereikt. Elk jaar benoemt de jeugdcommissie, in samenspraak met de golfpro’s, een speler/speelster van het jaar en een Golftalent van het jaar. Jip Kockmann, winnaar van de 9 holeswedstrijd, werd als talent van 2017 uitgeroepen. Hij is altijd op de training, is op tijd aanwezig om voor de les nog even warm te slaan en boekt een goede vooruitgang in zijn spel. Een terechte winnaar dus.

Ook over de speelster van het jaar waren de jeugdcommissie en de golfpro’s unaniem. Net als vorig jaar werd dit Leonie Richter. Leonie heeft ook dit jaar weer een hele sprong in haar golfcarrière gemaakt. De prestatielijst was lang, maar onder andere een nieuw baanrecord van 68 tijdens de clubkampioenschappen, goede resultaten in de competitie en in diverse NGF wedstrijden hebben er inmiddels toe geleid dat Leonie momenteel een handicap heeft van 0,3. Echt heel goed!

En zo werd een succesvolle dag afgesloten. Dank aan de organisatie en aan alle deelnemers. Leuk om te zien dat we zo’n actieve groep jeugdspelers hebben.