Jaarlijkse Golfdag voor adverteerders en sponsoren. Doe mee!

Jaarlijkse Golfdag voor adverteerders en sponsoren. Doe mee!

Sponsorinkomsten zijn in een vereniging zijn niet alleen welkom maar ook noodzakelijk. Maar wat vraag je aan sponsoren en wat bied je hiervoor? Het antwoord is simpel. De drempel is laag. Er worden geen grote bedragen gevraagd. Sponsoren heten Vrienden van ’t Sybrook en ze betalen jaarlijks € 250,-. Wat bieden we daarvoor? Een logo op de website, een link naar je eigen bedrijfswebsite en natuurlijk de jaarlijkse sponsordag voor 2 personen, volledig verzorgd dus eten en drinken inbegrepen. Dat is natuurlijk een uitstekende deal voor beide partijen.

Op donderdag 6 juli vindt deze jaarlijkse golfdag voor Vrienden van ’t Sybrook plaats. De uitnodiging is al verstuurd naar alle genodigden. Wil je ook meedoen? Word dan sponsor ofwel Vriend van ’t Sybrook. Je kunt dan ook nog meedoen aan de jaarlijkse golfdag op ’t Sybrook met 2 personen. Een dag die barst van de gezelligheid en die je niet wilt missen.

Heb je als Vriend van ’t Sybrook de uitnodiging voor deze wedstrijd misschien gemist, maar wil je toch graag meespelen, mail dan met: vriendenvansybrook@gmail.com