Irma Roetenberg winnares Matchplay during Season

Irma Roetenberg winnares Matchplay during Season

Irma Roetenberg is gisteren gekroond tot de nieuwe kampioen van de Matchplay During the Season. In de finale was ze te sterk voor Remco Postma en wist zich zo te verzekeren van de titel van de langstlopende wedstrijd van het seizoen.

The Matchplay during the Season is een onderlinge Matchplay competitie, gespeeld met handicap verrekening. Na opgave wordt het klassement aan het begin van het wedstrijdseizoen gepubliceerd. Deelnemers bepalen onderling het tijdstip waarop de wedstrijd wordt gespeeld. Al jaren lang wordt dit toernooi druk bezocht en het is de ideale mogelijkheid om nieuwe leden te ontmoeten. Bovenal blijft Matchplay de mooiste spelvorm om te spelen, en de HCP verrekening zorgt voor een eerlijk speelveld.

Irma doorliep een lange weg om in de finale te komen. In de eerste ronde was ze te sterk voor Herman Pegge, waarna in de tweede ronde Pauline Heskamp opzij werd gezet. Barbara Fransen was het volgende slachtoffer in de halve finale, waarna de finale dus werd gespeeld tussen Remco en Irma.

De Matchplay during the Season kent ook een dubbel klassement, maar de uitslag hiervan laat nog even op zich wachten.