Ingezonden stukje: “GENIETEN”

Ingezonden stukje: “GENIETEN”

Vol verwachting kijk ik zeer regelmatig op de schitterende nieuwe website van onze vereniging.

En wat is het genieten: de leuke, soms humoristische afgewisseld door serieuze verhalen en verslagen van wedstrijden. Of de tot de verbeelding sprekende aankondiging van bijvoorbeeld de nine& wine wedstrijden, waarvan daarna hele leuke foto’s op de website verschijnen.

Ook al ben je in het buitenland nadat je met bloedend hart bent vertrokken omdat je de vereniging eigenlijk niet kan missen, je kan op afstand bijblijven en dat verzacht dan een beetje de “pijn”.

Hoop dat steeds meer mensen de weg naar de website weten te vinden en er ook van bijvoorbeeld de dinsdag dames en de heren senioren regelmatig stukjes zullen komen.

Een paar competitieteams hadden dit jaar ook al smeuïge verhalen ingeleverd, maar volgend jaar zullen er vast veel teams volgen.

Met dit stukje wil ik complimenten maken aan degenen die achter de schermen veel werk hebben gehad aan het opzetten van deze prachtige website, die we met zijn allen levendig moeten houden!

Carla Slotema

Ps: indien u ook graag een ervaring of verhaal wil delen via de vernieuwde website, stuur dan een mail naar media@gccsybrook.nl !