Informatie alternatief programma Golfweek

Informatie alternatief programma Golfweek

Helaas is het dit jaar onmogelijk gebleken om een volwaardige Golfweek te organiseren. De  maatregelen omtrent het Covid-19 virus waren lang onzeker en brengen teveel beperkingen met zich mee. Een Golfweek organiseer je niet zomaar, maar is breed gedragen initiatief onder aanvoering van de wedstrijdcommissie en ondersteund door de sponsorcommissie, Het Rijk van Sybrook en talrijke sponsoren. We betreuren dat we dit jaar geen Golfweek hebben, maar komen volgend jaar bij u terug en zijn voornemens dan weer een fantastische week te mogen organiseren.

Gelukkig wordt er inmiddels wel weer gegolft en wat zijn wij blij verrast met hoeveel enthousiasme iedereen het golfspel weer heeft omarmd. Wedstrijden zitten zonder uitzondering tjokvol en dat is prachtig om te zien.

Het heeft de wedstrijdcommissie ook geïnspireerd om te onderzoeken wat er dan in plaats van de Golfweek wel mogelijk is. Het is dan ook met veel plezier dat we een Golfweekend kunnen aankondigen, bestaande uit de volgende wedstrijden:

Zaterdag 15 augustus: Gezellige dag!

Op de eerste dag van ons Golfweekend organiseren we een 18 & 9 holes Texas Scramble wedstrijd en volwaardig vervanger van ons reguliere feestdag tijdens de Golfweek. Deze dag gaan we als club bewijzen dat we ook op anderhalve meter een feestje kunnen vieren. Daar komt van alles bij kijken en ook het eten is inclusief. Hoe we deze wedstrijd exact gaan aankleden is nog even afhankelijk van wat kan en mag, maar een feestje wordt het! Starttijd vanaf 11 uur.

Zondag 16 augustus: Extra Q wedstrijd conform Maandbeker model!

Op zondag 16 augustus organiseren we Q-wedstrijd conform ons succesvolle Maandbeker model. Dat betekent dus een keuze tussen een Strokeplaywedstrijd (hcp 0 -18.4) van de backtees en een stableford wedstrijd (hcp 10 tot 54). Voor een drankje nadien wordt gezorgd. Voor iedereen een mooi moment om de het competitieve golfseizoen weer op te starten bij terugkomst van vakantie.

 

Meer informatie volgt en de inschrijving via Proware is vanaf nu geopend. We kijken uit naar een mooi Golfweekend!

Iedereen een fijne vakantie gewenst!

 

De wedstrijdcommissie